Marvel-fans, opgelet! ‘Secret Invasion’ gaat vandaag van start

Het is zover! Na tijdenlang reikhalzend uitgekeken te hebben naar de splinternieuwe serie Secret Invasion, waarin Samuel L. Jackson terugkeert als Nick Fury, is vandaag eindelijk de allereerste aflevering verschenen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de Marvel-serie ‘Secret Invasion’ over

Secret Invasion is een nieuwe miniserie van Marvel die dus draait om Nick Fury, het personage van Samuel L. Jackson. Het is tijd voor een Skrull-invasie op Aarde. Nick schakelt de hulp van Skrull Talos (Ben Mendelsohn) in om de gedaantewisselende aliens, die we al voorbij hebben zien komen in onder meer Captain Marvel, buiten de menselijke samenleving gehouden worden. Dit blijkt echter zo makkelijk nog niet.

De serie wordt een feest van herkenning. Naast Jackson en Mendelsohn zien we namelijk ook Don Cheadle terug als War Machine en kruipt Martin Freeman net als in Black Panther: Wakanda Forever in de huid van Everett K. Ross. Daarnaast wordt de cast aangevuld met een aantal grote namen. Zo maakt Game of Thrones-actrice Emilia Clarke haar Marvel-debuut. De eerste beelden bekijk je hieronder.

‘Secret Invasion’ is iedere woensdag te zien op Disney+

Op woensdag 21 juni is de allereerste aflevering van Secret Invasion verschenen. In eerste instantie werd de serie in het voorjaar van 2023 al verwacht, dus we hebben er toch ietsje langer op moeten wachten. Nu is het eindelijk zover. Tot de seizoensfinale op 26 juli kijk je iedere woensdag naar een gloednieuwe episode van de veelbelovende Marvel-serie. Hieronder zetten we voor de duidelijkheid het uitzendschema op een rijtje.

AfleveringWeekdagDatum Nederlandse tijd
1Woensdag21 juni 202309:00 uur ’s ochtends
2Woensdag28 juni 202309:00 uur ’s ochtends
3Woensdag5 juli 202309:00 uur ’s ochtends
4Woensdag12 juli 202309:00 uur ’s ochtends
5Woensdag19 juli 202309:00 uur ’s ochtends
6Woensdag26 juli 202309:00 uur ’s ochtends

Meer informatie over de serie

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.