Waar kun je ‘Secret Duets’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 7 maart 2024 is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Secret Duets verschenen. In het muzikale programma probeert het panel de mysterieuze zanger te ontmaskeren. Heb je de eerste aflevering gemist? Dan ben je vast benieuwd waar je deze en alle andere afleveringen online terug kan kijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Secret Duets´ online kijken?

Secret Duets wordt sinds donderdag 7 maart wekelijks uitgezonden op RTL 4. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Secret Duets bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL 4 wordt uitgezonden, is het programma in het aanbod van Videoland terug te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Secret Duets niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van ‘Secret Duets’

Vier bekende artiesten staan klaar om een duet te zingen met een bekende Nederlander, maar ze hebben absoluut geen idee met wie! Er staat namelijk een muur tussen hen in. De grote vraag is: welke BN’er verschuilt zich aan de andere kant van de muur? Want pas wanneer die omhoog gaat, ontdekken ze met wie ze staan te zingen.

Streaming informatie over de spelshow

TitelSecret Duets
Jaar2021-
SoortTv-programma
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorJamai Loman

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.