Horrorfilm Seance (2021) staat nu op Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft een topmaand en brengt de ene na de andere splinternieuwe bioscoopfilm uit in thuispremière. Na onder andere Druk, The Father en Mijn Beste Vriendin Anne Frank is het nu tijd voor een horrorfilm. Eind oktober verscheen de Seance (2021) met Suki Waterhouse in de hoofdrol voor het eerst op het witte doek, maar vanaf vrijdag 17 december is hij ook te huur bij deze streamingdienst vanaf €4,99. Veel griezelplezier!

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Horrorfilm ‘Seance’ (2021) is vanaf vrijdag 17 december te zien bij Pathé Thuis

Heb je ooit geprobeerd met vrienden een seance uit te voeren en zo te communiceren met geesten? In de gelijknamige horrorfilm waagt de studente Camille zich aan zo’n onheilspellend ritueel met haar nieuwe groep vriendinnen op de Fairfield Academy. Maar dan breekt plotseling de hel los… Ga direct naar Seance op de officiële website van Pathé Thuis.

Op het moment van schrijven kun je niet bij een SVOD-dienst als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland naar Seance kijken. Wie de film bij Pathé Thuis huurt, kan binnen 30 dagen beginnen met streamen. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Suki Waterhouse in de hoofdrol als studente Camille Meadows

Misschien komt Suki Waterhouse als hoofdrolspeelster van Camille Meadows je bekend voor. Dat zou goed kunnen, want de 29-jarige actrice heeft met 40 optredens al een behoorlijke filmografie neer weten te zetten door de jaren heen.

Zo verscheen ze als Bethany in de populaire romkom Love, Rosie uit 2014 en speelde ze Ms. Norman in Pokémon: Detective Pikachu (2019). Een hoofdrol in een horrorfilm heeft ze ook al eerder in de wacht weten te slepen. Zo heb je Suki misschien al zien schitteren in de rol van Arlen in The Bad Batch uit 2016.

Seance (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Op een chique kostschool doen zes vriendinnen voor de grap mee aan een nachtelijk ritueel. Als diezelfde nacht een van de vriendinnen overlijdt, vragen de anderen zich angstig af wat voor duistere kracht ze hebben gewekt.

TitelSeance
Jaar2021
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
GenreHorror, Mystery
IMDb5,3 uit 2.400 stemmen
RT Tomatometer47% uit 62 recensies
RT Publieksscore27% uit meer dan 50 stemmen
RegisseurSimon Barrett
CastSuki Waterhouse, Ella-Rae Smith, Madisen Beaty, Inanna Sarkis, Seamus Patterson, Stephanie Sy, Sjouliet Amara, Jade Michael, Megan Best

Synopsis: Pathé Thuis