Waar kun je alle Scream-films in 2022 online kijken?

Veel filmliefhebbers vragen zich af hoe je alle Scream films online kijken kunt. Vanaf donderdag 3 februari 2022 is de splinternieuwe vijfde film uit de reeks namelijk in de bioscoop te zien, maar veel kijkers willen graag ook de eerdere vier films uit 1996, 1997, 2000 en 2011 opnieuw zien ter voorbereiding. In dit artikel geven wij aan of de films op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Pathé Thuis, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de films van Scream online kijken?

Allereerst is het goed om te weten dat de Scream-films zijn uitgebracht door de filmmaatschappij Paramount Pictures. Deze studio is onderdeel is van ViacomCBS, een bedrijf dat dit jaar met haar eigen nieuwe streamingdienst SkyShowtime naar Nederland zal komen. Naar verwachting zullen ook deze films in het aanbod verschijnen, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Ondertussen kun je bij Pathé Thuis naar Scream (1996), Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) en Scream 4 (2011) kijken. Ook Scream 5 (2022) komt daar op 7 april 2022 online.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Scream bij Pathé Thuis.
💿 Bol.comBol.com heeft in haar aanbod zowel de DVD’s als de Blu-rays van de Scream-films opgenomen. Ga direct naar Scream bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s enorme webwinkel zijn de films online te koop. Ga direct naar Scream bij Amazon.nl.
⛔️ NetflixDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe films uit de Scream-reeks zijn op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s videodienst Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.

Verhaal van Scream (5 films tussen 1996 en 2022)

Het verhaal van de Scream-films begint bij een student, Sidney Prescott, die het doelwit wordt van de mysterieuze moordenaar die bekend staat als Ghostface. Je hebt het herkenbare masker van de dader waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. In de filmreeks worden clichés uit bekende horrorfilms op komische wijze belachelijk gemaakt, maar blijft nog steeds het thema thriller en horror overheersen.

Streaming informatie over de films (+ trailer)

TitelScream
Jaar1996-2022
SoortFilmreeks
Duur5 films
GenreHorror, Thriller
IMDb7,3 (Scream | 1996), 6,2 (Scream 2 | 1997), 5,6 (Scream 3 | 2000) en 6,2 (Scream 4 | 2011)
Scream | Official Trailer (2022 Movie)
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.