Waar kun je alle Scream-films in 2024 online kijken?

Veel filmliefhebbers vragen zich af hoe je alle Scream films online kijken kunt. Sinds 2023 is de splinternieuwe zesde film uit de reeks te zien, maar veel kijkers willen graag ook de eerdere vijf films uit 1996, 1997, 2000, 2011 en 2022 opnieuw kijken. In dit artikel geven wij aan of de films op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de films van Scream online kijken?

Allereerst is het goed om te weten dat de Scream-films zijn uitgebracht door de filmmaatschappij Paramount Pictures. Deze studio is onderdeel is van ViacomCBS, een bedrijf dat vorig jaar zijn eigen nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland lanceerde. Inmiddels is een van de zes Scream-films er in het aanbod verschenen, maar van de andere vijf weten we nog niet of en wanneer ze eraan zullen worden toegevoegd. Ondertussen kun je bij Pathé Thuis naar alle zes de films kijken: Scream (1996), Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) en Scream 4 (2011), maar ook Scream 5 (2022) en Scream 6 (2023) zijn daar te zien.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Scream bij SkyShowtime. De zesde Scream-film is hier momenteel te vinden. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Scream bij Pathé Thuis. Alle zes de films zijn hier momenteel te streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 Bol.comBol.com heeft in haar aanbod zowel de DVD’s als de Blu-rays van de Scream-films opgenomen. Ga direct naar Scream bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s enorme webwinkel zijn de films online te koop. Ga direct naar Scream bij Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe films uit de Scream-reeks zijn op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s videodienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
✔️ NetflixDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien in het aanbod van Netflix, afgezien van de vijfde film uit 2022.
⛔️ ViaplayViaplay heeft naast sport ook een hoop films en series in zijn aanbod opgenomen, maar de Scream-films vallen daar momenteel niet onder.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.

Verhaal van Scream (6 films tussen 1996 en 2023)

Het verhaal van de Scream-films begint bij een student, Sidney Prescott, die het doelwit wordt van de mysterieuze moordenaar die bekend staat als Ghostface. Je hebt het herkenbare masker van de dader waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. In de filmreeks worden clichés uit bekende horrorfilms op komische wijze belachelijk gemaakt, maar blijft nog steeds het thema thriller en horror overheersen.

Streaming informatie over de films (+ trailer)

TitelScream
Jaar1996-2023
SoortFilmreeks
Duur6 films
GenreHorror, Thriller
IMDb7,3 (Scream | 1996), 6,2 (Scream 2 | 1997), 5,6 (Scream 3 | 2000), 6,2 (Scream 4 | 2011), 6,3 (Scream 5 | 2022) en 6,7 (Scream 6 | 2023)