Waar kun je alle Scream-films in 2023 online kijken?

Veel filmliefhebbers vragen zich af hoe je alle Scream films online kijken kunt. Sinds 2022 is de splinternieuwe vijfde film uit de reeks te zien, maar veel kijkers willen graag ook de eerdere vier films uit 1996, 1997, 2000 en 2011 opnieuw kijken. In dit artikel geven wij aan of de films op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de films van Scream online kijken?

Allereerst is het goed om te weten dat de Scream-films zijn uitgebracht door de filmmaatschappij Paramount Pictures. Deze studio is onderdeel is van ViacomCBS, een bedrijf dat vorig jaar zijn eigen nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland lanceerde. Inmiddels zijn drie van de vijf Scream-films er in het aanbod verschenen, maar van de andere twee weten we nog niet of en wanneer ze eraan zullen worden toegevoegd. Ondertussen kun je bij Pathé Thuis naar alle vijf de films kijken: Scream (1996), Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) en Scream 4 (2011), maar ook Scream 5 (2022) verscheen daar op 7 april 2022 online.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Scream bij Pathé Thuis. Alle vijf de films zijn hier momenteel te streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtimeDe eerste, tweede en vijfde Scream-film zijn momenteel in het aanbod van SkyShowtime in Nederland te vinden.
💿 Bol.comBol.com heeft in haar aanbod zowel de DVD’s als de Blu-rays van de Scream-films opgenomen. Ga direct naar Scream bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s enorme webwinkel zijn de films online te koop. Ga direct naar Scream bij Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe films uit de Scream-reeks zijn op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s videodienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayViaplay heeft naast sport ook een hoop films en series in zijn aanbod opgenomen, maar de Scream-films vallen daar momenteel niet onder.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.

Verhaal van Scream (5 films tussen 1996 en 2022)

Het verhaal van de Scream-films begint bij een student, Sidney Prescott, die het doelwit wordt van de mysterieuze moordenaar die bekend staat als Ghostface. Je hebt het herkenbare masker van de dader waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. In de filmreeks worden clichés uit bekende horrorfilms op komische wijze belachelijk gemaakt, maar blijft nog steeds het thema thriller en horror overheersen.

Streaming informatie over de films (+ trailer)

TitelScream
Jaar1996-2022
SoortFilmreeks
Duur5 films
GenreHorror, Thriller
IMDb7,3 (Scream | 1996), 6,2 (Scream 2 | 1997), 5,6 (Scream 3 | 2000) en 6,2 (Scream 4 | 2011)
Scream | Official Trailer (2022 Movie)