Komt er een seizoen 6 van ‘Scott & Bailey’?

Op dit moment kijk je naar vijf seizoenen van Scott & Bailey op Videoland. In deze populaire misdaadserie onderzoeken rechercheurs Rachel Bailey en Janet Scott moorden in Manchester. Nu vraag je je misschien af hoe het met de toekomst van de populaire serie zit. Komt er een seizoen 6 van Scott & Bailey? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een zesde seizoen van ‘Scott & Bailey’?

Rachel Bailey is een luidruchtige, single rechercheur, Janet Scott een bedachtzame moeder van twee tieners. Samen lossen ze moordzaak na moordzaak op en dat kun je allemaal zien in Scott & Bailey. We hebben slecht nieuws voor fans van de serie. Met vijf seizoenen en 33 afleveringen op de teller is de serie voorgoed tot een einde gekomen. De makers hebben besloten om het verhaal niet voort te zetten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Déze serie lijkt op ‘Scott & Bailey’

Scott & Bailey is dus voorbij. Dat betekent dat je op zoek moet naar een andere spannende detectiveserie om te bingen. Een van de series die veel fans aanraden, is Happy Valley. Deze serie komt van dezelfde maker en draait om politie-inspecteur Catherine Cawooh. In het eerste seizoen jaagt zij op de man die haar dochter tot zelfmoord heeft gedreven. Ze weet alleen niet dat hij meedoet aan een ontvoeringscomplot…

Volgens kijkers is Happy Valley een echte aanrader, want IMDb-stemmers geven hem gemiddeld een 8,5 en op recensiewebsite Rotten Tomatoes ontvangt de serie een verbluffende score van 98%.

→ Zin in deze serie? Bekijk direct alle seizoenen op NLZIET 🤩

Verhaal en trailer van de serie

Rechercheurs Rachel Bailey en Janet Scott maken deel uit van het Major Incident Team van de Manchester Metropolitan Police. Hoewel hun persoonlijkheden heel verschillend zijn, kunnen ze het goed met elkaar vinden.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.