Deze 3 sensationele sciencefictionfilms zijn nu te zien op Film1

Soms is het heerlijk om te ontsnappen naar een andere wereld. Voor veel film- en serieliefhebbers is een toekomstbeeld met bijzondere wetenschappelijke ontdekkingen en onvoorstelbare werelden een droomscenario. Bij Film1 hebben ze onder de slogan Altijd Een Goede Film ook absoluut een aantal toffe sci-fi films in het aanbod toegevoegd. In dit artikel vind je 3 kijktips voor sciencefictionfilms die nu van de SVOD-diensten enkel en alleen op Film1 te zien zijn.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

3x Sci-fi films op Film1

In het overzicht met nieuws en tips over Film1 vind je allerlei toffe kijktips die je kunt streamen op het video on demand-platform van Film1. De laatste tijd vond je op Streamwijzer onder andere kijktips voor recente Oscar-winnaars voor Beste Film en spannende horrorfilms, maar ook bloedstollende thrillers, films met Nicolas Cage, films met Alec Baldwin en nog veel meer. Vandaag delen we 3 sciencefictionfilms op de streamingdienst die het kijken waard zijn.

1. Passengers (2016)

Film1 heeft een paar maanden geleden aangekondigd om de hitfilm Passengers uit 2016 met Jennifer Lawrence en Chris Pratt aan het aanbod toe te voegen. Ga mee op een magische ruimtereis vol spannende avonturen met deze twee absolute topacteurs. Op IMDb heeft de film inmiddels al ruim 350.000 stemmen gekregen en weet dat een 7 uit 10 te scoren. Rotten Tomatoes geeft een matige 30% op de Tomatometer, maar wel 63% in de audience score.

Verhaal en details

Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers door een storing negentig jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) zullen de rest van hun leven op het luxe ruimteschip moeten verblijven en al snel beginnen ze voor elkaar te vallen. De intense aantrekkingskracht tussen beiden valt niet te ontkennen, totdat ze erachter komen dat het ruimteschip in groot gevaar is. Met vijfduizend slapende bemanningsleden op het spel kunnen alleen Jim en Aurora een ramp voorkomen.

Titel: Passengers
Jaar: 2016
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: Drama, Romantiek, Sci-Fi
Regisseur: Morten Tyldum
Cast: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen
IMDb: 7,0 uit 354.000 stemmen

2. Men in Black II (2002)

De hilarische filmreeks met Will Smith en Tommy Lee Jones is voor weinigen onbekend terrein te noemen. Gelukkig kun je niet alleen voor Men in Black II bij dit video on demand-platform terecht, maar ook Men in Black 3 (2012) is hier op Film1 te zien. De andere twee films kun je helaas niet bij de streamingdienst vinden. Wel is Men in Black (1997) hier op Pathé Thuis te streamen en kun je Men in Black: International (2019) hier op Pathé Thuis bekijken.

Verhaal en details

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay (Will Smith) verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay (Tommy Lee Jones). Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

Titel: Men in Black II
Jaar: 2002
Duur: 1 uur en 28 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie, Sci-Fi
Regisseur: Barry Sonnenfeld
Cast: Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn
IMDb: 6,2 uit 352.000 stemmen

3. Total Recall (2012)

Natuurlijk kennen we meer dan één fenomenale Total Recall-film. De versie uit 1990 van Paul Verhoeven met Arnold Schwarzenegger is alleen hier op Pathé Thuis te bekijken, maar het nieuwere kijkcijferkanon uit 2012 is in het aanbod van Film1 opgenomen. Daardoor kun je nu op de streamingdienst genieten van een flinke portie actie met steracteurs als Colin Farrell, Kate Beckinsale en Jessica Biel.

Verhaal en details

Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor de fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om aan zijn frustrerende leven te ontkomen. Herinneringen van het leven als een super spion is net wat hij nodig heeft. Maar als de procedure goed fout gaat, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebel vechter om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Titel: Total Recall
Jaar: 2012
Duur: 1 uur en 58 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Regisseur: Len Wiseman
Cast: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
IMDb: 6,2 uit 245.000 stemmen

Complete aanbod van Film1

Bij Film1 worden continu nieuwe films op het video on demand-platform geplaatst en verdwijnen er ook titels om plaats te maken voor nieuwelingen. Bij Streamwijzer vind je het volledige aanbod van Film1, wat dagelijks wordt geüpdatet met de films die erbij komen en ervan verwijderd worden. Verder vind je ook allerlei informatie over Film1, zoals de kosten en tips over het activeren van je abonnement bij jouw TV-aanbieder.

Daarnaast is recentelijk Film1 als extra kanaal toegevoegd aan Amazon Prime Video in Nederland, waardoor je met een aanvullend pakket ook via deze bekende streaminggigant kunt kijken naar alle films in het aanbod. Voor meer informatie hierover ga je naar de pagina over de zogeheten Amazon Prime Video Channels.