Waar kan ik de film School of Rock (2003) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film School of Rock online kijken kunnen. De komische film uit 2003 krijgt op IMDb een 7,1 uit 287.000 stemmen en heeft in de cast onder andere topsterren als Jack Black, Mike White, Joan Cusack en Sarah Silverman. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je School of Rock online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct School of Rock bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van School of Rock (2003)

Dewey droomt ervan de rockwedstrijd Battle of the Bands winnen. Wanneer er voor zijn huisgenoot Ned een telefoontje komt om in te vallen als leraar, doet Dewey zich voor als Ned en begint met lesgeven op Horace Green.

School of Rock (2003) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2003
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 45 minuten
Categorie: Komedie, Muziek
IMDb: 7,1 uit 287.000 stemmen
Regisseur: Richard Linklater
Cast: Jack Black, Mike White, Joan Cusack, Sarah Silverman

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.