Waar kan ik de serie Schitt’s Creek (2015) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Schitt’s Creek uit 2015. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Je kunt de serie hier bij Bol.com vinden (met nu hoge korting door de Bulk 10-Daagse!) of hier bij Amazon.

Waar kun je Schitt’s Creek uit 2015 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Schitt’s Creek (2015)

Wanneer de rijke videotheekmagnaat Johnny Rose en zijn familie plotseling failliet gaan, worden ze gedwongen hun verwende leven te verlaten om zich te hergroeperen in Schitt’s Creek.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van de serie Schitt’s Creek vind je hier

Schitt's Creek Season 1 Trailer

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2015
Categorie: Komedie
Makers: Dan Levy, Eugene Levy
Cast: Eugene Levy, Catherine O’Hara, Dan Levy
IMDb: 8.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.