Staat de serie Schitt’s Creek (2015–) op Netflix Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor de volgende hitserie ook de veelgestelde vraag: komt Schitt’s Creek op Netflix? En is de serie momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Komt of staat de serie Schitt’s Creek op Netflix?

Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien, omdat hij niet opgenomen is in het Nederlandse aanbod van de streamingdienst. Toch zijn er mogelijkheden om de titel op andere videodiensten in NL te bekijken, zoals we hieronder uitleggen.

Schitt’s Creek online kijken vanuit Nederland

✅ HBO Max: Ga nu naar Schitt’s Creek bij HBO Max in Nederland. Alle 6 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Nog wel op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Euphoria, The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Ook voor Schitt’s Creek is een boxset aanwezig.