Is er schaatsen op tv vandaag? – Alle wedstrijden (en waar je ze kunt kijken)

Het schaatsseizoen 2023/24 is losgebarsten. Iedere week staan er veel wedstrijden en toernooien op de schaatskalender. Hierdoor vraag je je vast af naar welke wedstrijden uit het schaatsen je vandaag op tv kunt kijken. In dit artikel zetten we alle toernooien voor je op een rij. Uiteraard laten we bij iedere competitie weten waar je deze direct op tv en online kijken kunt.

Tv-zenders die wedstrijden uit het schaatsen uitzenden

Alle grote schaatswedstrijden en kampioenschappen worden doorgaans uitgezonden via de NOS via Studio Sport, waardoor er onder andere op tv via de NPO en hierdoor online via NLZIET naar wedstrijden gekeken kan worden. Zoals bij vrijwel iedere Europese competitie en elk wereldkampioenschap, zal deze zender naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar rechtstreeks verslag doen van de schaatstoernooien. Dan worden er op verschillende dagen live wedstrijden vanuit het langebaanschaatsen, shorttrack, kunstschaatsen en marathonschaatsen uitgezonden. 👉 Ga direct naar schaatswedstrijden bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Alle wedstrijden uit het schaatsen deze week

Deze week staat in het teken van de Marathon Cup Finale. Hieronder vind je per dag naar welke afstanden en wedstrijden je kunt kijken.

Zondag 3 maart 2024

⛸️ Finale marathon cupNPO 113:10 uur🔴 Vrouwen➡️ Kijk direct op NPO 1 via NLZIET.
⛸️ Finale marathon cupNPO 114:25 uur🔵 Mannen➡️ Kijk direct op NPO 1 via NLZIET.

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.