Scandal (serie, 7 seizoenen) | Nieuw op Videoland

Per 4 mei 2020 staan alle 7 seizoenen van de populaire Amerikaanse serie Scandal op Videoland! Bekijk hieronder het verhaal, de trailer en verdere informatie over de serie op Videoland.

➡️ Als je geen abonnement op Videoland hebt of wilt nemen, kun je de serie ook hier vinden. Verder is de serie vanaf nu ook op Amazon Prime Video te bekijken, waarop je 30 dagen gratis een proefabonnement kan nemen.

7 seizoenen van de serie Scandal op Videoland

Het is niet de eerste keer dat alle seizoenen van de serie Scandal op Videoland te bekijken zijn. Olivia was vorig jaar namelijk nog te bewonderen op de streamingdienst. Voor sommige series sluit Videoland echter tijdelijke contracten (vaak een half jaar) af, waardoor ze af en aan wel en niet bij het video on demand-platform te zien zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval voor Scandal, maar ook voor Grey’s Anatomy. De laatstgenoemde serie is namelijk tot 6 juli 2020 op Videoland te zien. De kans is dus ook groot dat Scandal tot 5 november 2020 op de streamingdienst te zien is. Videoland heeft dit echter nog niet officieel bevestigd.

Verhaal en trailer

Olivia Pope, ex-media-adviseur van de Amerikaanse president, is een gerespecteerde pr-goeroe die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Olivia hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal achter zich te kunnen laten.


Details van Scandal (serie, 7 seizoenen) op Videoland

Titel: Scandal
Soort: serie
Jaar: 2020
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes
IMDb: 7.7 uit 65,426 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Bestel: Bekijk op Bol.com
Direct kijken via Videoland: Bekijk op Videoland
Direct kijken via Amazon Prime Video: Bekijk op Amazon Prime Video
Meer over Scandal op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Videoland vind je bij de pagina Videoland aanbod.