Gloednieuw seizoen ‘Say Yes To The Dress’ met Fred van Leer deze week van start gegaan

Een van TLC’s bekendste programma is natuurlijk Say Yes To The Dress, waarin toekomstige bruiden op zoek gaan naar de mooiste jurk. Is dit ook jouw guilty pleasure? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het zevende seizoen van Say Yes To The Dress Benelux, dat wederom gepresenteerd wordt door Fred van Leer, is deze week van start gegaan! Je ziet het elke dinsdagavond op TLC en kunt het programma (en de eerdere seizoenen) terugkijken op discovery+.

Seizoen 7 van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ nu te zien

Fred van Leer is terug om toekomstige bruiden te helpen met het vinden van hun ultieme droomjurk in seizoen 7 van Say Yes To The Dress Benelux. Hij is er daarnaast ook voor de nodige mentale begeleiding, want de vrouwen hebben allemaal een indrukwekkend verhaal waarbij ze wel een oppeppende speech van de modekoning kunnen gebruiken. Lukt het ze om ‘ja’ te zeggen tegen de juiste jurk en met een goed gevoel naar hun bruiloft te gaan?

Het zevende seizoen is op dinsdag 25 oktober 2022 om 20:30 uur van start gegaan op tv-zender TLC, met iedere dinsdagavond een nieuwe aflevering. Daarnaast is het ook terug te kijken bij streamingdienst discovery+. Hieronder vind je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Meer ‘Say Yes To The Dress’-programma’s op discovery+

Omdat Say Yes To The Dress een van de paradepaardjes van TLC is, heeft deze serie meerdere spin-offs gekregen in allerlei verschillende landen. Los van de inmiddels twintig seizoenen tellende originele serie—waarvan op dit moment óók iedere dinsdag een splinternieuwe aflevering verschijnt—is er dus nog veel meer te kijken. Je vindt bijna alle spin-offs op discovery+, waaronder:

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.