‘Save Our Squad’ met voetballegende David Beckham nu te zien

Fan van voetbal in het algemeen of David Beckham in het bijzonder? Dan hebben we een gloednieuwe serietip voor je. Vandaag is Save Our Squad van start gegaan op Disney+. In deze fantastische voetbalserie keert Beckham terug naar zijn roots in Oost-Londen en sluit hij zich aan bij de Westward Boys om dit degraderende voetbalteam te redden van de ondergang.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

David Beckham keert terug naar waar het begon in ‘Save Our Squad’

Oud-voetballer David Beckham is geboren in Oost-Londen en keert in Disneys gloednieuwe voetbalserie terug naar zijn roots. Hij buigt zich over de Westward Boys, een jongensteam met spelers van onder de 14 dat tegen degradatie aanhikt en het hele seizoen al geen wedstrijd gewonnen heeft. Aan Beckham de taak om het tij te keren en het team weer op de rails te krijgen. Om dit te bereiken worden de jongens uiteraard getraind op het veld, maar Beckham gaat zelfs een stapje verder: hij bezoekt ze ook op school en thuis. Alles om de mindset te veranderen en de voetbalclub te redden.

In deze serie keert Beckham terug naar de competitie waarin het voor hem als jonge jongen begon en uiteraard brengt dat allerlei oude gevoelens naar boven. Interessant! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Save Our Squad’ is nu te zien op Disney+

Save Our Squad bestaat uit vier afleveringen die allemaal tegelijkertijd op Disney+ verschenen op woensdag 9 november. Lekker bingen is dus mogelijk! Ben je klaar, dan hebben we nóg een interessante voetbalserie voor je in de aanbieding: Welcome to Wrexham. Hierin hebben de geliefde acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney besloten om de op twee na oudste voetbalclub ter wereld—Wrexham AFC—te kopen en te gaan runnen… terwijl ze niks van voetbal weten en nooit met elkaar samengewerkt hebben. Gedurende dit proces worden ze door camera’s gevolgd. Ook onwijs leuk om te zien!

Drie redenen om Save Our Squad te kijken:
1️⃣ Voetballegende David Beckham keert terug naar zijn roots
2️⃣ Met vier afleveringen die tegelijkertijd in première gaan perfect om te bingen
3️⃣ Hartverwarmend, fascinerend en een absolute aanrader voor de voetbalfan

Meer informatie over de serie

David Beckham keert terug. Na een carrière die hem helemaal naar de top van het internationale voetbal heeft gebracht, gaat hij terug naar waar het allemaal begon: Oost-Londen. Hier begon zijn voetbalcarrière, in de Echo Premier League. In Save Our Squad werkt David Beckham samen met de Westward Boys, een amateurploeg uit Oost-Londen die dringend hulp nodig heeft. Westward heeft het hele seizoen nog geen wedstrijd gewonnen en de kans op degradatie is groot. David zal al zijn jarenlange ervaring in het spel moeten aanspreken als hij wil voorkomen dat ze degraderen. Van heldendaden tot gebroken harten, van mislukking tot verlossing, de ervaringen die de Westward Boys, hun coaches en hun families in de loop van het seizoen zullen meemaken, zullen ze nooit vergeten.

TitelSave Our Squad
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 4 afleveringen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
CastDavid Beckham, Ade Abayomi, Edwin Mensah

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.