Bloedstollende thrillerserie ‘Savages’ vanaf deze maand te zien

Het Nederlandse streaminglandschap is uitgebreid met de nieuwe streamingdienst CANAL+. Dit platform, waarin het voorheen getitelde Canal+ Series is opgenomen, is de thuisbasis van een hele hoop toffe films en series van Europese bodem. Ook de zinderende Franse thrillerserie Savages is in het aanbod opgenomen.

Dit is het verhaal van ‘Savages’

Fouad is een jonge steracteur van een van de meest populaire Franse televisieseries van het moment. Daarnaast is hij de verloofde van Jasmine. Zij is de dochter van presidentskandidaat Idder Chaouch, de eerste kandidaat van Algerijnse komaf. Op de dag van de verkiezingen, wordt Idder neergeschoten. De moordaanslag plaatst een bom onder de families van Fouad en Jasmine, want de dader lijkt zich in de familie van die eerste te bevinden. Wat is er precies gebeurd?

Savages, in het Frans Les Sauvages, verscheen in 2019 en viel bij kijkers erg in de smaak. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste spannende beelden.

‘Savages’ komt naar nieuwe streamingdienst CANAL+

Savages verscheen in december op de nieuwe streamingdienst CANAL+. Iedere vrijdag om 21:20 uur kun je een nieuwe aflevering verwachten. Hiermee wordt de serie onderdeel van de indrukwekkende bibliotheek van de nieuwe streamingdienst. Je gaat hier ook titels van Dutch FilmWorks (die je kent van recente films als De Vuurlinie en Expend4bles), STUDIOCANAL, Lionsgate, Lumière en zelfs Viaplay vinden.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij CANAL+ je helemaal niets. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst iets voor jou is. Daarna ga je €4,99 per maand betalen. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van €49,90, waarmee je omgerekend ruim 16% bespaart.

🍿 Meer weten over CANAL+? Lees alles in dit artikel → 5 vragen en antwoorden over de nieuwe streamingdienst CANAL+

Sinds wanneer is CANAL+ beschikbaar?

Vanaf begin deze maand was CANAL+ te downloaden in de Appstore en de Playstore en beschikbaar voor Ziggo-klanten. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over dit video on demand-platform via je mail en onze social media-kanalen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.