Robert De Niro schittert nu in keiharde actiefilm ‘Savage Salvation’ op Pathé Thuis

Robert De Niro heeft inmiddels al tachtig kaarsjes uitgeblazen en mocht zijn acteerkunsten in tientallen films laten zien. Afgelopen jaar kwam daar ook de actiethriller Savage Salvation bij. Hierin schittert hij als Sheriff Church, die een wraakactie moet verijdelen voordat een heel dorp in een bloedbad verandert. Benieuwd? Je bekijkt hem vanaf vandaag op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Wraakactie loopt uit de hand in ‘Savage Salvation’

Shelby en Ruby proberen zich los te worstelen van hun turbulente drugsverleden en doen er alles aan om een nieuwe, verse start te maken. Het lijkt allemaal goed te gaan, maar dan verkoopt hun voormalige drugsdealer toch weer iets aan Ruby… met de dood tot gevolg. Shelby zint op wraak en is vastbesloten de complete drugsketen uit te roeien. Sheriff Church en rechercheur Zeppelin moeten hem tegenhouden voordat de hele stad er slachtoffer van wordt.

Een van de hoofdrollen wordt dus vertolkt door de legendarische acteur Robert De Niro, die we natuurlijk kennen van toptitels als Taxi Driver en The Godfather Part II. In Savage Salvation wordt hij bijgestaan door Jack Huston (American Hustle), John Malkovich (In the Line of Fire) en Meadow Williams (Den of Thieves). Benieuwd? Bekijk hieronder de eerste beelden.

Savage Salvation Trailer #1 (2022)

‘Savage Salvation’ staat nu op Pathé Thuis

Savage Salvation was in Nederland in april van dit jaar op het witte doek te bewonderen, maar mocht je hem nou gemist hebben dan helpt TVOD-streamingdienst Pathé Thuis je uit de brand. De film is hier vandaag, op donderdag 7 september, aan het aanbod toegevoegd, waardoor je hem kunt huren en kopen (vanaf €4,99).

Als je bij Pathé Thuis een film huurt, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Je kunt hem ook kopen, dan blijft de film voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak kijken als je wil. Een abonnement afsluiten is in ieder geval niet nodig om naar Savage Salvation te kijken en als je je nu aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In deze actiefilm streven Robert De Niro en zijn rechercheur Zeppelin ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de bewoners de kerk of de drugs Oxycodon zijn. Na een turbulent drugsverleden besluiten Shelby John (Jack Huston) en Ruby Red een nieuwe start te maken met de steun van Peter (John Malkovich). Het afkicken wordt hun moeilijk gemaakt door hun voormalige drugsdealer die uiteindelijk Ruby’s dood veroorzaakt. Shelby John treft zijn toekomstige vrouw dood aan en wil nog maar één ding: wraak. Gewapende met een spijkerpistool gaat hij alle verantwoordelijken in de drugsketen één voor één af. Sheriff Church (Robert De Niro) en rechercheur Zeppelin moeten een race tegen de klok houden om een einde te maken aan Shelby’s burgerwacht voordat zijn gevecht met misdaadbaron Coyote (Quavo) de hele stad in een bloedbad verandert…

TitelSavage Salvation
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRandall Emmett
CastRobert De Niro, John Malkovich, Jack Huston

Synopsis: WW Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.