Dramaserie ‘Savage River’ met Katherine Langford is nu te streamen

Gisteren verscheen de gloednieuwe serie Savage River op Viaplay, waarin Katherine Langford de hoofdrol speelt. Haar kun je kennen van Knives Out, 13 Reasons Why en Love, Simon. De eerste aflevering werd op zaterdag 21 januari aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd, waarna je iedere week kunt genieten van een gloednieuwe episode van de spannende dramathriller.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Savage River’ is sinds 21 januari wekelijks te zien

In deze gloednieuwe serie volgen we Miki Anderson (Langford). Nadat zij een gevangenisstraf van tien jaar heeft uitgezeten, keert ze terug naar haar geboortestad. Ze is vastbesloten om verder te gaan met haar leven, maar dan wordt er een moord gepleegd in de omgeving en zijn alle ogen toch ineens weer op haar gericht. Lukt het haar om haar onschuld te bewijzen én de echte dader te vinden?

De eerste aflevering van Savage River werd op zaterdag 21 januari live gezet, waarna iedere week een gloednieuwe aflevering volgt. Met een totaal van zes episodes levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Zaterdag21 januari 2023
2Zaterdag28 januari 2023
3Zaterdag4 februari 2023
4Zaterdag11 februari 2023
5Zaterdag18 februari 2023
6Zaterdag25 februari 2023

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay in januari

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in januari op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over ‘Savage River’

Miki Anderson keert na tien jaar gevangenisstraf terug naar haar geboortestad, vastbesloten om eindelijk verder te gaan met haar leven.

TitelSavage River
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb6,6 uit 782 stemmen
RegisseurJocelyn Moorhouse
CastKatherine Langford, Virginia Gay, Mark Coles Smith, Robert Grubb, Cooper Van Grootel, Jacqueline McKenzie, Nadine Garner, Daniel Henshall, Bernard Curry, James Mackay, Leah Vandenberg, Miranda Anwar, Osamah Sami, Maia Abbas, Julian Weeks

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.