Waar kun je de serie ‘Sausage Party: Foodtopia’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe serie Sausage Party: Foodtopia (2024) online kijken kunnen. Deze serie draait om bekende personages Frank, Brenda, Barry en Sammy, die proberen hun eigen samenleving op te bouwen. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Sausage Party: Foodtopia’ (2024) online kijken?

De nieuwe serie Sausage Party: Foodtopia ging op donderdag 11 juli 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Sausage Party: Foodtopia bij Amazon Prime Video in Nederland. De afleveringen van de serie zijn hier sinds donderdag 11 juli te bingen. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Sausage Party: Foodtopia helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie Sausage Party: Foodtopia jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Sausage Party: Foodtopia nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Sausage Party: Foodtopia’ (2024)

Sausage Party: Foodtopia is gebaseerd op de geanimeerde komediefilm voor volwassenen uit 2016: Sausage Party. Sausage Party was slechts het voorgerecht. De nieuwe miniserie Sausage Party: Foodtopia volgt Frank, Brenda, Barry en Sammy terwijl ze hun eigen samenleving proberen op te bouwen: Foodtopia! 

Streaming informatie over de serie

TitelSausage Party: Foodtopia
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
CastSeth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz, Edward Norton, Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell, Yassir Lester

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.