Dit moet je zien: Disney+ deelt de trailer van de kerstserie ‘The Santa Clauses’

It’s beginning to look a lot like Christmas… We zijn nog maar 58 dagen verwijderd van de kerstdagen en dat betekent dat er ook steeds meer nieuws naar buiten komt over gloednieuwe kerstfilms en -series. Zo weten we al welke kerstfilms naar Netflix komen en kijken we ook reikhalzend naar de nieuwe kerstserie van Disney+: The Santa Clauses met Tim Allen. Om ons nóg meer in de stemming te laten komen heeft de streamingdienst nu de splinternieuwe trailer met ons gedeeld. Bekijk hem hierboven.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en kijk met 15% korting naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

‘The Santa Clauses’ is vanaf 16 november te zien op Disney+

Misschien heb je de kerstserie al voorbij zien komen in Dé Ultieme Streamwijzer Kerstfilmgids van 2022, maar waar gaat The Santa Clauses nu eigenlijk over? We volgen Scott Calvin. Hij wordt bijna 65, is al dertig jaar de Kerstman en realiseert zich dat dat niet voor eeuwig kan blijven duren. Langzaam begint hij bovendien zijn Kerstmanmagie te verliezen. Met de hulp van een heleboel elfen en familie gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende Kerstman.

De hoofdrol wordt vertolkt door de legendarische Tim Allen, met andere grote rollen voor onder andere Elizabeth Mitchell (Lost) en Kal Penn (How I Met Your Mother). Kijk jij nu al uit naar de serie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je hoeft er helemaal niet zo lang op te wachten. Op woensdag 16 november 2022 om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd gaat deze nieuwe serie in première bij Disney+.

Meer informatie over de serie

Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.

TitelThe Santa Clauses
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 5 afleveringen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Familie
RegisseurJack Burditt
CastTim Allen, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane, Rupali Redd, Devin Bright, Matilda Lawler, David Krumholtz

Synopsis: The Walt Disney Company
Afbeelding: James Clark via The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.