Sannie in de Sale (25 februari 2022) | Snobcast | Aflevering S01E03

Er is een nieuwe titel in het podcastlandschap verschenen, want Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena zijn van start gegaan met hun eigen Snobcast. Op vrijdag 25 februari verscheen ‘Sannie in de Sale’ online, de 3e episode van seizoen 1 van de snobistische podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 3 van de Snobcast seizoen 1: ‘Sannie in de Sale’ op vrijdag 25 februari 2022

Het is eurlog en dat maakt een nieuwe shitload aan trivialiteit totaal ongepast en overbodig. Daarom, juist nu: een kersverse aflevering van De Snobcast. Yvo klimt aan boord bij Hef Bezos, terwijl Jort de koning vriendelijk doch dringend verzoekt éindelijk eens een echte boot te kopen. Daarnaast trotseren de Snobs de freule Eunice met een plu van gespannen zijde. Jort (featuring Mula B) gooit de sannie in de sale, om te eindigen met een weldadige onderdompeling in Rotterdams Goud van de Anti-Snob.

Meer informatie: dit is de Snobcast van Tonny Media met Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena

Welkom aan boord bij de avonturen van Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena, waarin zij het grauwe heden verwisselen voor het nostalgische toen. Stoorzender tegen het egalitaire, geste aan de exuberantie en ode aan mannen die de bocht uitvliegen.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media