Same Kind of Different as Me is een film uit 2017 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Same Kind of Different as Me dan!

Verhaal Same Kind of Different as Me

A wealthy couple whose marriage is on the rocks befriends a local homeless man who changes their perspectives in this inspiring true story.

Same Kind of Different as Me (2017) op Netflix

Titel: Same Kind of Different as Me
Jaar: 2017
Soort: film
Seizoenen:
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Netflix: Kijken
On demand: Zoeken
Meer over Same Kind of Different as Me op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.