Waar kun je de film ‘Samaritan’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Samaritan (2022) online kijken kunnen. In deze film schitteren de legendarische Sylvester Stallone en de jonge ster Sam Cleary naast elkaar op het witte doek. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Samaritan’ uit 2022 met Sylvester Stallone online kijken?

Het is sinds augustus 2022 mogelijk om online naar de fantasierijke actiefilm Samaritan te kijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst deze titel momenteel in het Nederlandse aanbod heeft opgenomen.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Samaritan bij Amazon Prime Video. Hier kun je zonder aanvullende kosten genieten van de film als je abonnee bent. Een lidmaatschap bij Amazons streamingdienst Prime Video is momenteel de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Samaritan niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Samaritan nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Samaritan’ (2022)

De dertienjarige Sam Cleary (Javon “Wanna” Walton) vermoedt dat zijn mysterieuze en teruggetrokken buurman Mr. Smith (Sylvester Stallone) eigenlijk een legende is die zich in het volle zicht verborgen houdt. Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter van Granite City, Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht in een pakhuis met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.

Streaming informatie over de film

TitelSamaritan
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Fantasy
IMDb5,7 uit 34.000 stemmen
RegisseurJulius Avery
CastJavon Walton, Sylvester Stallone, Dascha Polanco, Moisés Arias, Pilou Asbæk, Sophia Tatum, Martin Starr, Henry G. Sanders, Jared Odrick

Synopsis: Amazon