Waar kun je de film ‘Saltburn’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Saltburn (2023) online kijken kunnen. In deze bizarre film met Barry Keoghan en Jacob Elordi raakt een student van de universiteit van Oxford bevriend met een rijke klasgenoot. Hij brengt de zomer door op zijn landgoed. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Saltburn’ (2023) online kijken?

Saltburn heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen en is sinds kort online te zien. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de film per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Saltburn bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds kort te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Saltburn helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Saltburn’ (2023)

De Oscarwinnende filmmaker Emerald Fennell presenteert een prachtig verdorven sprookje over privilege en verlangen. Student Oliver Quick (Barry Keoghan) is een buitenbeentje aan de Universiteit Oxford, tot hij de charmante, aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi) ontmoet. Felix nodigt hem uit naar Saltburn, het landgoed van zijn excentrieke familie, voor een zomer om nooit te vergeten.

Streaming informatie over de film

TitelSaltburn
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurEmerald Fennell
CastBarry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe, Carey Mulligan

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.