Staat of komt ‘Saltburn’ (2023) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

De hele wereld is in de ban van de nieuwe film Saltburn. Heb jij de vele TikToks al voorbij zien komen of verhalen gehoord over de bizarre thriller? Misschien vraag je je dan af of Saltburn op Netflix staat of komt. En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Saltburn’ op Netflix?

In december verscheen Saltburn op het kleine scherm. De film sloeg de bioscoop over en was direct te streamen, wat massaal werd gedaan. Het is het nieuwste werk van Oscarwinnende regisseur Emerald Fennell (Promising Young Woman), die een gigantische sterrencast verzameld heeft om het bizarre verhaal te vertellen. Zo zijn er rollen voor Barry Keoghan (Eternals), Jacob Elordi (Euphoria) en Rosamund Pike (Gone Girl).

Veel mensen vragen zich af of Saltburn op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt. Helaas voor abonnees van het platform is deze titel geproduceerd door Amazon MGM Studios en dus te zien op hun streamingdienst Prime Video. Een release bij Netflix is dus uitermate onwaarschijnlijk te noemen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Saltburn’ online kijken?

Saltburn is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Saltburn bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds kort te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Saltburn helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

De Oscarwinnende filmmaker Emerald Fennell presenteert een prachtig verdorven sprookje over privilege en verlangen. Student Oliver Quick (Barry Keoghan) is een buitenbeentje aan de Universiteit Oxford, tot hij de charmante, aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi) ontmoet. Felix nodigt hem uit naar Saltburn, het landgoed van zijn excentrieke familie, voor een zomer om nooit te vergeten.

TitelSaltburn
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurEmerald Fennell
CastBarry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe, Carey Mulligan

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.