‘Saint X’ is een splinternieuwe mysterieuze serie die je niet mag missen

Een jonge vrouw is op vakantie op een tropisch eiland als ze plotseling verdwijnt. Ze heeft een ongeluk gehad, denkt men. Haar zus gelooft dat echter niet en besluit op onderzoek te gaan… maar dat is niet zonder gevaar. Vind je dit spannend of intrigerend klinken? Disney+ heeft vandaag, op woensdag 7 juni, de gloednieuwe serie Saint X live gezet.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Mysterieuze verdwijning in nieuwe misdaadserie ‘Saint X’

Saint X van Alexis Schaitkin is een absolute hit op TikTok en de exemplaren van het waanzinnig spannende boek vliegen over de toonbank. Dat het spannende verhaal zijn weg ook naar het kleine scherm zou weten te vinden, was bijna onvermijdelijk. Met de gloednieuwe serie Saint X is het eindelijk zover. Het eerste seizoen was eerder op Hulu te zien en nu kunnen Nederlandse kijkers zich er dankzij Disney+ ook aan wagen. Maar wat kun je er dan van verwachten?

Als Claire zeven jaar oud is, verdwijnt haar oudere zus Alison tijdens haar Caribische vakantie. Haar lichaam spoelt een paar dagen later aan op het eiland Saint X. De familie accepteert dat het een gruwelijk ongeluk moet zijn geweest, maar jaren later begint Claire daar steeds meer aan te twijfelen. Wat is er nu eigenlijk écht gebeurd? De serie volgt meerdere verhaallijnen die beetje bij beetje onthullen wat de waarheid is.

Saint X | Official Trailer | Hulu

‘Saint X’ staat sinds vanmorgen op Disney+

Disney+ heeft de serie op woensdag 7 juni aan het aanbod toegevoegd, zodat ook Nederlandse streamers zich aan het verhaal van Claire en Allison kunnen wagen. Het eerste seizoen bevat in totaal acht afleveringen.

Benieuwd wat er naast Saint X nog meer allemaal op de planning staat in juni? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Deze serie, die wordt verteld via meerdere tijdlijnen, gaat over vermiste jonge vrouwen. De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een vakantie in het Caribisch gebied veroorzaakt een domino-effect dat ertoe leidt dat haar overlevende zus op zoek gaat naar de waarheid.

TitelSaint X
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
CastAlycia Debnam-Carey, Melissa Juliet Lawson, Jayden Elijah, Amy Gordon, Joshuah Melnick, Bre Francis

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.