Keiharde misdaadserie met Nederlandse topacteurs aangekondigd

Over een tijdje kun je op Videoland terecht voor een gloednieuwe misdaadserie. Safe Harbor speelt zich af in de Rotterdamse haven, maar heeft een internationale cast vol met grote namen. Acteurs uit Game of Thrones en Peaky Blinders maken hun opwachting.

Nieuwe internationale misdaadserie in aantocht

Hacker Tobias en zijn beste vriend Marco hebben de ambitie om de tech-miljardairs van de toekomst te worden. Een van hun eerste klussen is direct een gevaarlijke: ze moeten het beveiligingssysteem van de Rotterdamse haven hacken om zo drugshandel makkelijker te maken. Door deze klus komen ze op de radar te staan van de Ierse maffia én de autoriteiten.

Deze internationale misdaadserie heeft hoofdrollen voor zowel Nederlandse topacteurs als andere talenten. Je gaat onder meer de Nederlandse Martijn Lakemeier (Máxima) en Gaite Jansen (Happy Ending), Game of Thrones-acteurs Aflie Allen en Jack Gleeson en Peaky Blinders-ster Charlie Murphy terugzien. De regie ligt in handen van Mark Williams, die ook Ozark maakte. Hij zegt het volgende over de serie:

“De arena van grote Europese havens gecombineerd met grensverleggende crime én een dosis humor en romantiek, leidt tot een bloedstollende serie die je continu op het puntje van je stoel houdt.”
– Showrunner Mark Williams

Wanneer verschijnt ‘Safe Harbor’ op Videoland?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe Nederlandse serie te zien zal zijn op Videoland. Helaas hebben we op dit moment nog geen officiële releasedatum ontvangen, maar we weten wel dat het jaar waarin Safe Harbor verschijnt 2025 zal zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Andere Nederlandse misdaadserie ook aangekondigd

Er komt nóg een toffe misdaadserie van eigen bodem aan. De makers van Penoza en Het Gouden Uur komen met Bad Standing. Dit draait om de leider van een beruchte motorbende. Hij heeft net een tijd achter slot en grendel gezeten. Als hij vrijkomt, stort hij zich direct op zijn criminele verplichtingen. Maar ook zijn familierelaties zijn in de tussentijd op zijn kop gezet.

De nieuwe serie heeft hoofdrollen voor Elise Schaap (die je natuurlijk kent uit Undercover) en Gijs Naber (Judas). De regie lag in handen van Diederik Rooijen en Michiel van Jaarsveld, die naast Penoza en Het Gouden Uur ook verantwoordelijk waren voor titels als Anoniem en Sphinx. Je kunt hem in de toekomst verwachten op Amazon Prime Video.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.