Waar kun je de documentaire over S10 (2024) online kijken?

Voor de tweede keer kunnen we in het leven duiken van zangeres Stien den Hollander, ook wel bekend onder haar artiestennaam S10. Haar leven werd twee jaar lang gevolgd voor de documentaire ‘S10-dat het goed blijft gaan met mij’ en het resultaat wordt op woensdag 22 mei uitgezonden. Misschien wil je dit wel zien, maar waar kun je de aflevering online kijken of terugkijken als je de uitzending gemist hebt? In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de documentaire ‘S10-dat het goed blijft gaan met mij’ online kijken?

S10-dat het goed blijft gaan met mij, de documentaire over zangeres Stien den Hollander en onder meer haar Songfestival-avontuur, verscheen op woensdag 22 mei op de buis. Hij werd om 21:10 uur uitgezonden op NPO 3. Maar hoe zit het met online terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar S10-dat het goed blijft gaan met mij bij NLZIET. Omdat de documentaire op tv werd uitgezonden, is het mogelijk om de aflevering online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de documentaire niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft S10-dat het goed blijft gaan met mij niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van de S10-documentaire en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van de S10-documentaire

In de EOdoc S10-dat het goed blijft gaan met mij biedt Stien den Hollander, artiestennaam S10, een openhartig en kwetsbaar inkijkje in haar leven. In de documentaire volgen regisseurs Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis twee jaar lang het leven van de jonge zangeres. Naast de invloed van haar verleden op S10 is ook de druk van media en publiek te zien. Hoe is het om altijd naar zwarte bladzijden uit je verleden gevraagd te worden?

Streaminginformatie

TitelS10-dat het goed blijft gaan met mij
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 16 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire

Synopsis: EO

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.