Deze 23 films met Ryan Reynolds moet je gezien hebben

De ene na de andere hitfilm met Ryan Reynold rolt van de lopende band. Zo verscheen recentelijk Free Guy nog in je thuisbioscoop en is nu The Hitman’s Wife’s Bodyguard online te bewonderen. In dit overzicht vind je 23 films met Ryan Reynolds die absoluut het kijken waard zijn en die momenteel gewoon op Pathé Thuis te zien zijn.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Ryan Reynolds: een geliefde acteur met indrukwekkende filmografie

Alle vrouwen zijn verliefd op hem en alle mannen willen hem zijn. De wereldberoemde en geliefde acteur Ryan Reynolds is werkelijk waar van alle markten thuis. Hij speelt in de spannendste thrillers, spreekt de meest betoverende animatiefilms in, kan je over de vloer laten rollen van het lachen in zijn komedies en heeft zelfs rollen in horrorfilms gehad.

Ook deze zomer wist hij weer hoge ogen te gooien met zijn rollen als Michael Bryce in The Hitman’s Wife’s Bodyguard en Guy in Free Guy. Bovendien staat voor 12 november nog de Netflix-film Red Notice op het programma met Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Gal Gadot. Inmiddels geeft zijn filmografie aan dat hij al in 117 films als acteur te zien is en dat hij bij 13 films mee heeft geschreven aan het script. Daarnaast heeft hij al 19 films mogen produceren. Een indrukwekkend CV voor een relatief jonge acteur (45 jaar)!

23x Films met Ryan Reynolds om aan je kijklijst toe te voegen

Hieronder vind je 23 films met Ryan Reynolds die net als The Hitman’s Wife’s Bodyguard allemaal momenteel te zien zijn bij Pathé Thuis. Sommige films zijn enkel daar te bekijken op het moment van schrijven en andere titels zijn ook in het aanbod van andere video on demand-platforms opgenomen. Bij elke film kun je de trailer zien, lees je in het kort waar de film over gaat en druk je op de groene knop om direct naar de filmpagina bij de streamingdienst te gaan.

23. The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

22. De Croods 2: Een Nieuw Begin (2020)

De Croods hebben al een hoop rampen en ervaringen overleefd. Naast alle gevaarlijke prehistorische dieren, ook hun dochter’s vriendje. Ze dachten dat ze alles gehad hadden tot ze de familie Betermans ontmoeten…

21. The Proposal (2009)

Margaret dreigt uitgezet te worden naar Canada. Door zich te verloven met haar onschuldige assistent Andrew probeert ze dit te voorkomen. Hij gaat akkoord onder één voorwaarde: zij moet zijn familie in Alaska ontmoeten.

20. Free Guy (2021)

Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

19. The Hitman’s Bodyguard (2017)

Huurmoordenaar Kincaid moet getuigen tegen dictator Vladislav Dukhovich. Bodyguard Bryce, wie een verleden heeft met Kincaid, moet hem veilig naar het Gerechtshof brengen. Dukhovich zet alles op alles om dit tegen te houden.

18. The Croods (2012)

De Croods zijn de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Zo maken ze kennis met een heel nieuwe wereld met allerlei nieuwe wezens.

17. Deadpool 2 (2018)

Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn.

16. Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019)

Luke Hobbs en Deckard Shaw vormen een onwaarschijnlijk bondgenootschap wanneer een cyber-genetische schurk de toekomst van de mensheid bedreigt.

15. Deadpool (2016)

Wade Wilson verdient zijn geld als huurling, totdat hij op een dag doodziek blijkt te zijn. Een mysterieuze man biedt Wade de ultieme oplossing, maar hij verandert hem in een monsterachtig onsterfelijk wezen. Wade gaat op zoek naar wraak.

14. Pokémon Detective Pikachu (2019)

Wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt, gaat zijn zoon Tim naar hem opzoek. Hij krijgt hulp van Detective Pikachu . Het duo is vastberaden het mysterie rondom Harry op te lossen.

13. Green Lantern (2011)

Testpiloot Hal wordt uitverkozen door een buitenaardse organisatie om een Green Lantern te worden. De overige Lanterns hebben weinig vertrouwen in mensen, maar juist Hal zijn menselijkheid blijkt de sleutel tot het redden van het universum.

12. Woman in Gold (2015)

Maria is een Holocaust overlevende. Tijdens de oorlog is haar familie beroofd van hun kunstwerken, waaronder een schilderij van Klimt. Samen met een advocaat probeert Maria het schilderij terug te krijgen van de Oostenrijkse overheid.

11. Life (2017)

De bemanningsleden van een ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen: buitenaards leven op Mars. De buitenaardse levensvorm blijkt echter intelligenter dan verwacht.

10. Definitely, Maybe (2008)

Will legt uit aan zijn tienjarige dochter Maya hoe hij tot nu toe is omgegaan met de liefdes in zijn leven. Maya moet zelf uitzoeken wie van de liefdes haar moeder is.

9. X-Men Origins: Wolverine (2009)

De mutant Wolverine wordt 200 jaar geleden geboren als Logan. Hij leeft van oorlog naar oorlog, totdat colonel Stryker hem rekruteert. Wanneer Logan er op een dag mee wil stoppen is Stryker niet bereidt om dat te accepteren.

8. Turbo (2013)

Turbo is een slak met een droom: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Als hij na een bizar ongeluk opeens bliksemsnel blijkt te zijn, besluit hij het op te nemen tegen de snelste coureurs bij de Indy 500 race.

7. Self/less (2015)

De geest van de terminaal zieke miljonair Damian wordt overgeplaatst naar een jong en gezond lichaam. Alles lijkt goed te gaan, totdat hij visioenen krijgt van een ander leven.

6. Criminal (2016)

CIA-agent Bill Pope wordt in de val gelokt en op mysterieuze wijze vermoord. Na zijn dood krijgt ex-gevangene Jericho het geheugen van Pope op experimentele wijze in zijn hoofd geïmplanteerd om de missie van Pope af te maken.

5. Smokin’ Aces (2006)

Maffiabaas Primo betaalt een miljoen dollar om Buddy ‘Aces’ Israel om zeep te helpen, omdat hij zou willen getuigen tegen Primo. Zijn oproep lokt een breed scala aan excentrieke huurmoordenaars voor een showdown in Las Vegas.

4. R.I.P.D. (2013)

Nick is een jonge politieagent, die tijdens een missie wordt vermoord. Hij komt terecht bij de R.I.P.D: het politiebureau van het dodenrijk. Samen met zijn nieuwe partner spoort hij overleden criminelen op.

3. Safe House (2012)

Wanneer een schuiladres van de CIA het doel is van een groep criminelen, krijgt de leider van dit schuiladres de taak om de crimineel die daar op het moment ondergedoken zit, over te brengen naar een andere veilige locatie.

2. The Change-Up (2011)

Dave is een succesvolle advocaat en heeft een gezin die hem lief heeft. Terwijl Mitch een stressloos bestaan leidt zonder verplichtingen. Na een avond stappen, komt hun wereld op zijn kop te staan als ze wakker worden in elkaars lichaam.

1. The Amityville Horror (2005)

George en Kathy Lutz trekken met hun kinderen een nieuw huis in. Hun droom wordt al snel een nachtmerrie als zij worden geterroriseerd door de geesten van de ouders van moordenaar Ronald DeFeo.

De acteur stopt voorlopig met films maken

Voor wie hoopt dat er de komende jaren net zo veel films zullen verschijnen als voorheen, hebben we helaas slecht nieuws. In een Instagram-post laat Ryan Reynolds weten klaar te zijn met de opnames van de film Spirited, maar niet zeker te weten of hij hier slechts een jaar of drie geleden nog ja tegen zou hebben gezegd omdat het zo uitdagend was. Hij vermeldt dat dit een perfect moment is om een sabbatical te nemen van het maken van films. Fans hopen natuurlijk dat hij zo snel mogelijk weer terug zal keren op het witte doek, maar de tijd zal het leren.


Synopsissen: Pathé Thuis