Komt er een seizoen 2 van ‘Rwina’ op Amazon Prime Video?

De maker van New Kids is terug met een splinternieuwe serie, Rwina op Amazon Prime Video. De zes afleveringen verschenen op donderdag 4 april. Maar is het daarna klaar, of komt er meer? Oftewel: komt er een Rwina seizoen 2? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

Komt er een tweede seizoen van ‘Rwina’ op Amazon Prime Video?

In Rwina worden we geïntroduceerd in de wereld van Sinan, Danny en Leroy, drie vrienden die hun tijd vooral op straat doorbrengen. Als Sinan verliefd wordt op Hannah, krijgen ze ruzie met hun aartsvijand Tabaka. En dat levert een hoop bizarre problemen op. De serie zit vol met bekende gezichten, bijvoorbeeld Abbey Hoes, Henry van Loon, Sigrid ten Napel, Hans Dagelet, Ilse Warringa en Nils Verkooijen, en is sinds donderdag 4 april te bingen.

Is het al bekend of er ook een tweede seizoen komt? Nee, op dit moment heeft Prime Video nog niet gedeeld wat er met de serie gaat gebeuren in de toekomst. Rwina is niet verlengd én niet gecanceld, dus alle opties liggen nog open. Uiteraard werken we deze pagina direct bij als er meer informatie naar buiten komt.

Wanneer komt ‘Rwina’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Het is op dit moment dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen van Rwina gaat komen of niet. Daarom kunnen we de releasedatum ook nog niet met je delen. We kunnen wel inschatten dat het nieuwe seizoen, als dat er gaat komen, waarschijnlijk aan het einde van 2024 of het begin van 2025 te zien zal zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat ‘Rwina’ over?

De kansloze vrienden Sinan, Danny en Leroy spenderen hun dagen met hangen op straat, döner eten en chickies versieren, totdat Sinan verliefd wordt op Hannah, de vriendin van hun aartsvijand Tabaka. Terwijl Tabaka op zijn paard de jacht op de jongens inzet, probeert Sinan de liefde van zijn leven voor zich te winnen. En zo rollen de jongens van het ene naar het andere bizarre avontuur.

TitelRwina
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie
MakerFlip van der Kuil
CabaretiersNils Verkooijen, Abbey Hoes, Sigrid ten Napel, Henry van Loon, Nick Golterman, Hans Dagelet, Loes Schnepper, Ergun Simsek, Horace Cohen, Andre Dongelmans, Sinan Eroglu, Sergio Hasselbaink, Ilse Warringa, Mert Ugurdiken, Alex Baggett, Jahmil Dapaloe, Jaz Brügemann, Jason van der Wal

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.