Waar kun je de serie ‘Rwina’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe Nederlandse serie Rwina (2024) online kijken kunnen. In deze komedie vol bekende gezichten krijgen drie vrienden die graag op straat hangen het aan de stok met hun aartsvijand. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Rwina’ (2024) online kijken?

De nieuwe serie Rwina ging op donderdag 4 april 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Rwina bij Amazon Prime Video in Nederland. De zes afleveringen van de serie zijn hier sinds donderdag 4 april te bingen. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Rwina helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie Rwina jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Rwina nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Rwina’ (2024)

De kansloze vrienden Sinan, Danny en Leroy spenderen hun dagen met hangen op straat, döner eten en chickies versieren, totdat Sinan verliefd wordt op Hannah, de vriendin van hun aartsvijand Tabaka. Terwijl Tabaka op zijn paard de jacht op de jongens inzet, probeert Sinan de liefde van zijn leven voor zich te winnen. En zo rollen de jongens van het ene naar het andere bizarre avontuur.

Streaming informatie over de serie

TitelRwina
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie
MakerFlip van der Kuil
CastNils Verkooijen, Abbey Hoes, Sigrid ten Napel, Henry van Loon, Nick Golterman, Hans Dagelet, Loes Schnepper, Ergun Simsek, Horace Cohen, Andre Dongelmans, Sinan Eroglu, Sergio Hasselbaink, Ilse Warringa, Mert Ugurdiken, Alex Baggett, Jahmil Dapaloe, Jaz Brügemann, Jason van der Wal

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.