Waar kun je ‘Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (2022) online kijken kunnen. In deze reisserie gaat de oud-voetballer naar het land waar hij een lange obsessie voor heeft. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte’ (2022) online kijken?

Voor het eerst in zijn leven bezoekt oud-voetballer Ruud Gullit het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Hij doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet, en komt op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten. Daarnaast zoekt hij antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform is de serie vanaf 11 november 2022 te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte’ (2022)

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte.

Streaming informatie over de serie

TitelRuud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReizen, Documentaire, Geschiedenis
CastRuud Gullit
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video