Spannende thriller ‘Run’ (2020) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de film Run uit 2020 met Sarah Paulson geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Run is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Run (2020) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de horrorfilm Scream 4 nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 5 van 2022 is Run de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Aneesh Chaganty en heeft in de cast sterren als Sarah Paulson, Kiera Allen, Erik Athavale en Pat Healy. Deze week is Run maar liefst 70% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 7 februari 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Run’ (film, 2020)

Chloe is door haar moeder alleen opgevoed. Ze zit in een rolstoel en komt bijna nooit het huis uit. Dan komt Chloe langzaam achter de sinistere waarheid en blijft er nog maar één ding over, rennen.

TitelRun
SoortFilm
Jaar2020
TaalEngels
Duur1 uur en 31 minuten
CategorieThriller, Mystery
IMDb6,7 uit 64.000 stemmen
RegisseurAneesh Chaganty
CastSarah Paulson, Kiera Allen, Erik Athavale, Pat Healy, Sara Sohn, Sharon Bajer, B. J. Harrison, Onalee Ames, Joanne Rodriguez

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Run uit 2020, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €5,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis