Waar kun je de film ‘The Royal Hotel’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Royal Hotel (2024) online kijken kunnen. In deze thriller zijn twee vriendinnen aan het backpacken in Australië. Ze gaan aan het werk in een pub. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Royal Hotel’ (2024) online kijken?

The Royal Hotel is sinds 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Royal Hotel bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 juni 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Royal Hotel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Royal Hotel is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Royal Hotel’ (2024)

Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv, op zoek naar avontuur, Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd ‘The Royal Hotel’ in een afgelegen mijnstadje in de Outback. Bareigenaar Billy en een groep lokale bewoners geven de meiden een wervelende introductie van de Down Under drinkcultuur, maar al gauw raken Hanna en Liv verwikkeld in een zenuwslopende situatie die snel uit de hand loopt.

Streaming informatie over de film

TitelThe Royal Hotel
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurKitty Green
CastJulia Garner, Jessica Henwick, Toby Wallace, Hugo Weaving

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.