Vanaf vandaag is de gloednieuwe realityserie met Roy Donders te zien

Roy Donders is het hoofdpersonage in een splinternieuwe realityserie die vanaf deze week al te zien is. Het gaat Roy Donders Altijd Wat Bijzonders heten en we kunnen er sinds woensdag 10 mei naar kijken bij TLC én streamingdienst discovery+, onder andere verkrijgbaar als add-on kanaal bij Amazon Prime Video. Inmiddels is het dochtertje van de Stylist van het Zuiden al geboren, maar in het nieuwe programma worden we meegenomen in zijn voorbereidingen op het ouderschap.

Intiem inkijkje in de relatie tussen Roy en Michelle

De Tilburgse Roy Donders is natuurlijk vooral bekend van het televisieprogramma Roy Donders: Stylist van het Zuiden, dat van 2013 tot 2017 uitgezonden werd door RTL5 en SBS6. Je kunt hem ook kennen van zijn huispakken of zijn volksmuziek. De Brabantse ondernemer kwam de afgelopen tijd vooral in het nieuws omdat hij Nederland verraste met zijn liefdesrelatie met Michelle. Al snel bleek zij ook zwanger te zijn.

In het echte leven is de blondine nu al bevallen van dochtertje Romi, maar de realityshow Roy Donders Altijd Wat Bijzonders neemt ons mee naar het verleden en volgt juist de ontluikende relatie tussen Roy en Michelle. Voor Roy veranderde er in korte tijd namelijk heel veel: niet alleen ging hij samenwonen en werd zijn smetvrees uitgedaagd door de twee keffertjes die zijn vriendin meebracht, ook moest hij opeens zien om te gaan met haar door de zwangerschap veroorzaakte stemmingswisselingen.

@streamwijzer Roy Donders over zijn verliefdheid voor Michelle 😍 — Serie: #roydondersaltijdwatbijzonders | Beeld: discovery+ — #roydonders #verliefd #discoveryplus ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Voorbereiden op het ouderschap

Ook de zwangerschap wordt natuurlijk van alle kanten belicht in de realityserie. We zien hoe het stel ontdekt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje en hoe ze zich proberen zo goed mogelijk klaar te stomen voor het kersverse ouderschap. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Zus Rian, moeder Nel en vader Frans kunnen allemaal hun geluk niet op en proberen het koppel zo veel mogelijk te helpen.

Maak je daarnaast klaar om te genieten van de uitbundige baby shower en gender reveal party die Roy en Michelle organiseren. Ook de paniek die even toeslaat als Michelle het kindje een tijdje niet meer voelt komt langs en natuurlijk moet er tussendoor hard gewerkt moet worden. Tot slot zal ook de geboorte van baby Romi voorbij komen en zo is het cirkeltje weer rond.

‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ is vanaf 10 mei te zien

Het dynamische leven van Roy Donders komt dus in al zijn facetten voorbij in de realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. Vanaf woensdag 10 mei kun je ernaar kijken. De serie is sinds die datum iedere woensdag om 20:30 uur te zien op TLC en als je echt niet kunt wachten kun je vanaf die datum wekelijks een aflevering vooruitkijken op discovery+.


Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.