Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’?

Op woensdag 22 mei 2024 is het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders van start gegaan. Vanaf deze datum kijk je namelijk wekelijks naar een nieuwe aflevering. Maar uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen twee?

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’?

Op woensdag 22 mei 2024 om 20:30 uur verscheen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In het tweede seizoen valt er weer genoeg te bleven, want het Tilburgse koppel zit niet graag stil. Zo is te zien hoe Roy allerlei plekken uit zijn jeugd bezoekt voor zijn biografie. Ook zijn Roy en Michelle druk bezig om de voormalige kliniek om te bouwen naar een luxe wellness & spa B&B aan huis. Net als het vorige seizoen telt ook de nieuwe reeks acht afleveringen.

Uitzendschema van het programma

Op woensdag 22 mei 2024 is de eerste aflevering op TLC en discovery+ verschenen. Hierna kun je wekelijks op hetzelfde tijdstip (20:30 uur) klaar zitten voor een gloednieuwe aflevering. De realityserie telt net als het vorige seizoen in totaal acht afleveringen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringDatum (TLC en discovery+)WeekdagTijdstip
122 mei Woensdag20:30 uur
229 meiWoensdag20:30 uur
35 juniWoensdag20:30 uur
412 juniWoensdag20:30 uur
519 juniWoensdag20:30 uur
626 juniWoensdag20:30 uur
73 juliWoensdag20:30 uur
810 juliWoensdag20:30 uur

Meer informatie over de serie

Ook de afgelopen tijd heeft het Tilburgse glamour-koppel zeker niet stil gezeten en dit zien we allemaal terug in de serie! Zo werkte Roy hard aan zijn biografie en zien we hoe hij op stap gaat voor het boek langs bijzondere plekken uit zijn jeugd. Het stel werkt keihard aan het verbouwen van de voormalige kliniek om een luxe wellness & spa B&B aan huis te kunnen beginnen. Dochtertje Romi is alweer 1 jaar oud geworden dus er wordt druk gezocht naar hét perfecte doopjurkje voor Romi om in te stralen.

TitelRoy Donders Altijd Wat Bijzonders
SoortSerie
Jaar2023
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
CastRoy Donders, Michelle

Synopsis: TLC

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.