Zo gaat het nu met Roxanne & Mitch uit ‘B&B Vol Liefde’

Een gigantisch goed bekeken eerste seizoen van B&B Vol Liefde zit er inmiddels helaas op sinds de publicatie van de laatste afleveringen op NLZIET en Videoland. Gelukkig lijken we wel een tweede seizoen te kunnen verwachten. Tot die tijd ben je, net als veel andere kijkers, vast benieuwd hoe het met de romances van de deelnemers gaat. Lees nu wat Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent hier zelf over te zeggen hebben. Hieronder vind je hoe het nu gaat met Roxanne en Mitch (en Theun).

Zo gaat het nu (een paar maanden na de opnames) met Roxanne en Mitch uit ‘B&B Vol Liefde’

RTL heeft navraag gedaan bij de B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde om eens te checken hoe het een paar maanden na de opnames met hun liefdesleven gaat. Boven de Instagram-post staat vermeld: “Hoe gaat het met de B&B-eigenaren, nu het seizoen erop zit? We vroegen het ze! 🤗”.

“Na het avontuur in Roosendaal hebben Roxanne, Mitch en Theun de driehoeksverhouding voortgezet en zijn vrienden gebleven die elkaar nog met enige regelmaat spreken. Helaas is bij Mitch en Roxanne de liefde verder niet opgebloeid.”

Updates over andere deelnemers van het datingprogramma

Bert (Frankrijk)

“Bert heeft het vriendschappelijk afgesloten met de dames en is nog steeds erg druk bezig in de B&B samen met zijn trouwe viervoeter Nzury.”

Debbie (Italië)

“Debbie ontmoette vier heren, maar helaas niemand die haar hart sneller liet kloppen. Ze blijft in de magie van de liefde geloven, maar in plaats van het te zoeken, wacht ze tot de magie haar werk doet.”

Jacob (Portugal)

“Helaas is er geen liefde ontstaan tussen Jacob en de dames, maar hij voelt veel liefde voor zijn B&B en dat maakt hem gelukkig.”

Caroline (Oostenrijk)

“Eric is na wat bel- en appcontact nog langsgekomen bij Caroline voor een lunchafspraak, helaas is de vonk niet verder aangewakkerd en is het vuurtje tussen hen gedoofd… Caroline blijft geloven in de ware liefde.”

Vincent (Italië)

“Na terugkomst in Nederland is Monique nog een keer teruggegaan naar Casa Valduggia voor Vincent. Daar zijn ze er na een paar dagen achter gekomen dat de liefde tussen hen niet stand heeft gehouden. Vincent leef nu zijn droom alleen in Noord-Italië met een overvolle B&B.”

Reünie in Utrecht van de deelnemers van de datingshow

Eerder was er al een reünie van de deelnemers in Utrecht, waar helaas geen bonusaflevering van gemaakt is. Zo zagen we op een foto via Instagram dat de twee favoriete bromances van kijkers eens een kiekje met elkaar hebben genomen (Theun & Mitch en Melvin & Pascal).

Verhaal, details en trailer van ‘B&B Vol Liefde’

Realityprogramma waarin zes alleenstaande eigenaren van een B&B verspreid over Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Aan het allereerste seizoen van B&B Vol Liefde doen zes singles mee. Het gaat om Bert (Frankrijk), Caroline (Oostenrijk), Debbie (Italië), Jacob (Portugal), Roxanne (Nederland) en Vincent (Italie). In het pittoreske Saint-Seine in Frankrijk runt Bert het Chambres d’Hotes La Cressonne. De eerste twee dames zijn al langsgekomen, maar het is nog niet helemaal duidelijk of Ysolde en Romana wel zo’n ontzettend leuke tijd hebben in La Douce France. Op internet worden de ontmoetingen door kijkers dikwijls al ongemakkelijk en vijandig aangeduid.

Het prachtige B&B onder de naam Lodge Rose’s Heart in Bad Kleinchirchheim (Oostenrijk) wordt gerund door Caroline. Inmiddels hebben Eric en Nico een plekje in haar B&B en misschien wel haar hart gevonden, maar door mee te helpen klussen en grondig schoon te maken proberen ze extra indruk op de eigenaresse te maken. Debbie runt een B&B met de naam Casa Santangelo in Salerno, een provincie in het zonnige zuiden van Italië.

Velen kennen Albufeira van zonovergoten strandvakanties of juist enorme feesten met grote groepen, maar ook daar worden mooie B&B’s door Nederlandse eigenaren opgezet. Zo ook de locatie die Jacob in het zuiden van Portugal neer heeft weten te zetten. Voor de deelnemers die niet te ver van huis willen, is de jonge dame Roxanne te vinden in Roosendaal. Haar B&B Filion’s Place ligt dus gewoon in Nederland! Ondertussen hebben ook twee jongemannen zich al bij haar gezelschap gevoegd. Vincent heeft tot nu toe twee deelneemsters mogen verwelkomen in zijn B&B, waar hij nog hard aan het klussen is. In het Noord-Italiaanse Valduggia heeft hij zijn droomplek gevonden voor een mooie Bed & Breakfast.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Taal: Nederlands
Categorie: Reality, Romantiek
Presentator: Art Rooijakkers
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Kijken: Bekijk direct op NLZIET

Bericht van RTL op social media over B&B Vol Liefde-romances

Wie graag het desbetreffende bericht van RTL zelf wilt bekijken, kan hem hieronder vinden op Instagram.