Finale ‘Rotterdam vs. Kampong’: live kijken op tv en online | Play-offs Tulp Hoofdklasse hockey

Nog even en dan is het duidelijk wie er bij de mannen met de landstitel vandoor gaat. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de finale tussen Rotterdam en Kampong op tv en online kijken kunnen op 25 mei 2024 om 15:55 uur. Dit is de eerste wedstrijd. Na deze match spelen de heren een dag later de beslissende wedstrijd. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de finale van de mannen eventueel ook vertoont.

Waar kun je de finale tussen Rotterdam en Kampong uit het hockey online kijken? (Zaterdag 25 mei 2024)

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote hockeywedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de finale tussen Rotterdam en Kampong per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga direct naar de finale tussen Rotterdam en Kampong bij NLZIET. De finale wordt om 15:55 uur op NPO 1 op tv uitgezonden. Doordat de finale op tv te zien is, is deze online te volgen via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
Viaplay➡️ Ga direct naar de finale tussen Rotterdam en Kampong bij Viaplay. De streamingdienst heeft de uitzendrechten van de Tulp Hoofdklasse in handen. Hierdoor wordt de gehele wedstrijd live uitgezonden.
⛔️ Ziggo SportHelaas worden hockeywedstrijden niet door de oranje provider uitgezonden.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met hockeywedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij hockey niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als hockey te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze finale uit het hockey is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de finale uit het hockey jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar hockey te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de hockeywereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de finale tussen Rotterdam en Kampong uitzenden

De NOS zal de gehele finale uitzenden. Via het sportkanaal op NPO 1 is vanaf 15:55 uur de finale tussen Rotterdam en Kampong te kijken. Doordat de wedstrijd live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de match gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar de finale uit het hockey tussen Rotterdam vs. Kampong op NPO 1 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de finale

CompetitieTulp Hoofdklasse (Mannen)
SportHockey
DatumZaterdag 25 mei 2024
Locatie🇳🇱 Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.