Goed nieuws voor ‘The Rookie’-fans: er komt een zevende seizoen

Ben jij verslaafd aan de politieserie The Rookie, die je nu op Netflix en Videoland kunt kijken? In Nederland zijn er vijf seizoenen te zien, maar zoals je misschien wel weet wordt in Amerika het zesde seizoen ook al uitgezonden. En er is goed nieuws, want ook een seizoen 7 is inmiddels besteld.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘The Rookie’ krijgt een seizoen 7

The Rookie keert in Nederland nog minstens twee keer terug. Het vijfde seizoen van de populaire politieserie is dit voorjaar op Videoland en Netflix verschenen. In de Verenigde Staten is het zesde seizoen in februari 2024 van start gegaan, maar nu weten we al dat het daar niet bij blijft. De Amerikaanse zender heeft namelijk laten weten dat ze ook groen licht geven voor het zevende seizoen.

In het vijfde seizoen, het nieuwste seizoen dat je in Nederland kunt kijken, krijgt John Nolan opnieuw te maken met seriemoordenaar Rosalind Dyer.

Wanneer komt ‘The Rookie’ seizoen 6 eigenlijk op Videoland en Netflix?

Op dit moment weten we dus al dat The Rookie ook nog een zevende seizoen krijgt. Maar we zitten nu nog te wachten op seizoen 6. Wanneer dat precies op Videoland en Netflix verschijnt, is nog onbekend. Het vorige seizoen liep van september 2022 tot mei 2023 en verscheen begin 2024 op de streamingdiensten. We zullen naar alle verwachting dus minstens tot begin 2025 moeten wachten.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Veertiger John Nolan besluit het roer om te gooien en gaat bij de politie van Los Angeles. Als oudste rookie binnen de politiemacht moet hij zich keihard bewijzen. Blijft John dankzij zijn humor en gedrevenheid toch overeind?

TitelThe Rookie
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Misdaad, Drama
RegisseurAlexi Hawley
CastNathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O’Neil, Eric Winter, Afton Williamson, Mercedes Mason

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.