Deze 5 romantische films op SkyShowtime mag je deze Valentijnsdag niet missen

Het is Valentijnsdag! Dat betekent natuurlijk dat het vanavond het uitgelezen moment is om een romantische film op te zetten. Of je nu een relatie hebt, happy single bent, het vanavond met je vrienden viert of op dit moment eigenlijk even niks hebt met de liefde, er is altijd wel een geschikte titel te vinden. Hieronder vind je 5 romantische films op SkyShowtime die je dit jaar niet mag missen.

5x Romantische films voor ieder moment op SkyShowtime

In dit artikel vind je een overzicht van 5 romantische aanraders op SkyShowtime. Deze films bekijk je op geen enkele andere SVOD-streamingdienst, maar het zijn wel stuk voor stuk titels die perfect zijn voor Valentijnsdag—in wat voor situatie je je ook bevindt. Of je nu zin hebt om te huilen of om te lachen, gaat trouwen of juist door een break-up gaat, wij hebben een kijktip voor je. Hieronder vind je een romantische film…

5. The Lost City (2022)

The Lost City | Officiële trailer [ondertiteld]

Als je vanavond zin hebt om te lachen, is het heerlijke The Lost City een echte aanrader. Deze film met Channing Tatum en Sandra Bullock heeft alles wat je van een romcom mag verwachten: knappe hoofdrolspelers, een simpel maar onderhoudend verhaal en lekker veel humor. We volgen Loretta Sage (Bullock), een schrijfster van historische romans. Zij wordt ontvoerd door een rijke erfgenaam omdat ze hem zou kunnen helpen met het vinden van de schat die ze in haar boeken beschrijft. Gelukkig is daar Alan (Tatum), haar knappe maar onnozele covermodel, om haar te komen redden.

4. The Break-Up (2006)

The Break-Up Official Trailer #1 - Jennifer Aniston, Vince Vaughn Movie (2006) HD

Soms gaat het even niet zo lekker in de liefde, dat weten ook Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) uit The Break-Up. Als zij gaan samenwonen lijkt alles koek en ei, maar steeds vaker kunnen ze elkaar wel achter het behang plakken—tot op een gegeven moment de maat vol is en Brooke de relatie verbreekt. Ze weigeren echter beiden hun appartement te verlaten en dus blijven ze samenwonen als vijandige huisgenoten. Komt het ooit nog goed tussen de twee?

3. Redeeming Love (2022)

Redeeming Love Trailer #1 (2022) | Movieclips Trailers

Als je zin hebt om een potje te janken is Redeeming Love de film die je vanavond moet opzetten. Dit hartverscheurende verhaal neemt ons mee naar het Californië van 1850. Angel kwam als kind in de prostitutie terecht en is dus enkel gewend aan verraad en (zelf)haat. Dan ontmoet ze Michael Hosea en wordt ze verliefd. Samen moeten ze ervoor knokken om hun relatie de trauma’s uit hun verleden en de harde realiteit van de California Gold Rush te laten overleven.

2. She’s Out Of My League (2010)

She's Out of My League (2010) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Pas net aan het daten? Dan herken je je vast in de struggles van hoofdpersoon Kirk (Jay Baruchel) uit She’s Out Of My League. Hoewel hij zelf een doodgewone jongen is, valt het oog van de adembenemende Molly (Alice Eve) toch op hem. Zijn gebrek aan zelfvertrouwen én het commentaar van zijn vrienden en familie leggen echter een bom onder de beginnende relatie van de twee. Heerlijk herkenbaar voor als je zelf nog in de onzekere fase van je nieuwe relatie zit.

1. Marry Me (2022)

Marry Me - Official Trailer [HD]

Pas getrouwd, net verloofd of wil je je partner door middel van je filmkeuze een kleine hint geven? Dan is Marry Me de juiste keuze. Deze heerlijke romcom volgt popster Kat Valdez (Jennifer Lopez), die voor het oog van een miljoenenpubliek met haar vriend wil trouwen en er dan achter komt dat hij vreemdgaat. Geschrokken en gekwetst besluit ze impulsief om de bruiloft tóch door te laten gaan—maar dan met een vreemdeling uit het publiek. Dit blijkt de sullige Charlie (Owen Wilson) te zijn. En dat levert natuurlijk de nodige problemen op.

Films en series die op SkyShowtime verschijnen per week en maand

Naast deze romantische films verschijnen er iedere week ook een hoop nieuwe titels op SkyShowtime. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand. Verder kun je je natuurlijk ook altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.