AS Roma – Leicester City | Live stream 5 mei 2022 om 21:00 uur | Conference League online kijken

Het Europese voetbalfestijn van de UEFA Conference League is alweer bijna ten einde. Zou je graag de voetbalwedstrijd AS Roma – Leicester City van donderdag 5 mei 2022 om 21:00 uur willen kijken? In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland deze wedstrijd van de Conference League online kijken kunt. Dat kan met Nederlands commentaar, omdat hij wordt uitgezonden door Veronica, of anders met Engels commentaar op andere manieren. De wedstrijd wordt gespeeld in de halve finale in de Italiaanse hoofdstad en het eerste duel eindigde in een gelijkspel van 1-1. De andere halve finale wordt op hetzelfde tijdstip gespeeld tussen Olympique Marseille en Feyenoord.

AS Roma – Leicester City online kijken: halve finale van de Europa League League op donderdag 5 mei 2022 om 21:00 uur vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.

De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit 14 dagen gratis uitproberen. Dat is precies lang genoeg om heel wat toffe wedstrijden te bekijken. De wedstrijd van Feyenoord wordt op televisie bij Veronica (en daarnaast bij ESPN2) uitgezonden en is er daardoor te zien. Bij AS Roma – Leicester City is dit echter niet het geval, maar via het hoofdkanaal van ESPN is hij wel te kijken. Check het via de links hieronder.

Ziggo GO: Bij Ziggo’s online kijkplatform kun je ook live via ESPN de wedstrijden van de Conference League 2021/2022 bekijken. Bekijk direct de Conference League op Ziggo GO.

⛔️ De wedstrijd zal niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Amazon Prime Video.

Vanuit het buitenland met een VPN naar de voetbalwedstrijd AS Roma – Leicester City tijdens de Conference League 2022 kijken

Wordt de wedstrijd wel op de Nederlandse televisie uitgezonden maar woon of ben je in het buitenland? Dan kun je gelukkig alsnog naar AS Roma – Leicester City tijdens de Conference League van 2021/2022 kijken. Het stappenplan werkt dan vergelijkbaar met wanneer er geen Nederlandse televisie-uitzending van de wedstrijd is. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van de Conference League 2021/2022 vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de wedstrijd tussen Roma en Leicester bij ESPN en begin met kijken! 🍿

Hoe laat beginnen de uitzendingen op TV en op het internet?

Een selectie van wedstrijden van de Conference League 2021/2022 wordt uitgezonden op de televisiezender Veronica. Dit is vaak om 18:45 uur of om 21:00 uur Nederlandse tijd. Op welk kanaal van je televisie deze zender te vinden is, zie je in het zenderoverzicht van de providers hieronder.

⚡ Geweldige start voor Lorenzo Pellegrini! 👏 | Samenvatting Leicester City - AS Roma

Nederlandse voetbalteams in de Conference League 2021/2022

De Nederlandse voetbalteams die in Europa uitkomen zijn Ajax (Champions League), PSV (Europa League) en Feyenoord, AZ en Vitesse (Conference League). Ajax zat in een groep met Sporting Portugal, Besiktas en Borussia Dortmund. PSV speelde tegen Real Sociedad, Sturm Graz en AS Monaco. Feyenoord moest het opnemen tegen Maccabi Haifa, Slavia Praag en Union Berlin, terwijl AZ streed tegen Randers, Jablonec en CFR Cluj. Ten slotte voetbalde Vitessa tegen NS Mura, Stade Rennes en Tottenham Hotspur.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.