Deze nieuwe bloedstollende actiefilm mag je niet missen

Er is een spiksplinternieuwe thriller verschenen op Amazon Prime Video. In Role Play ontdekt Dave tijdens een rollenspel dat zijn vrouw er een dubbelleven op nahoudt.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Hier gaat ‘Role Play’ over

Emma en David leiden een rustig leventje. Samen met hun twee kinderen wonen ze in een van de buitenwijken van New Jersey, waar eigenlijk nooit iets spannends gebeurt. Als ze op een dag besluiten hun relatie nieuw leven in te blazen met behulp van een rollenspel, ontdekt David echter dat Emma eigenlijk een geheim leven als huurmoordenaar heeft… en dat verandert de boel compleet.

De hoofdrollen worden vertolkt door Kaley Cuoco en David Oyelowo. Die eerste ken je misschien wel van The Big Bang Theory of anders van haar recentere rol in The Flight Attendant, die tweede van zijn werk in de populaire serie Silo. Ook Love Actually-acteur Bill Nighy heeft een rol weten te bemachtigen.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Hoofdrollen voor topacteurs als Kaley Cuoco en Bill Nighy
2️⃣ Heerlijke combinatie tussen actie en humor
3️⃣ Van de regisseur van de geprezen serie Bodyguard

‘Role Play’ staat nu op Amazon Prime Video

De thriller heeft geen bioscooprelease gekregen, maar verschijnt direct op het kleine scherm. Amazon Prime Video heeft hem op vrijdag 12 januari aan het aanbod toegevoegd.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je benieuwd naar de film? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de filmpagina van Role Play op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.