Waar kun je de film ‘Role Play’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Role Play (2024) online kijken kunnen. In deze film vieren Emma en Dave hun verjaardag met een rollenspel, waardoor Dave ontdekt dat zijn vrouw al jaren een levensgevaarlijk dubbelleven leidt. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Role Play’ (2024) online kijken?

Role Play heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen en is sinds kort online te zien. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de film per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Role Play bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds kort te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Role Play helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Role Play’ (2024)

Emma (Kaley Cuoco) en Dave (David Oyelowo) vieren hun trouwdag met een rollenspel in New York City. De zaken nemen een gevaarlijke wending wanneer Emma’s geheime leven als huurmoordenaar, waar Dave niks van weet, wordt blootgelegd door Bob (Bill Nighy). Hierdoor komt haar gezin in gevaar en moet Emma vertrouwen op haar dodelijke vaardigheden en vastberadenheid om haar gezin te beschermen.

Streaming informatie over de film

TitelRole Play
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Actie, Romantiek
RegisseurThomas Vincent
CastAlex Heineman, Andrew Rona, Kaley Cuoco, David Oyelowo, Bill Nighy

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.