Halve finale ‘Casper Ruud vs. Alexander Zverev’: live kijken op tv en online | Vrijdag 7 juni

De halve finales van de mannen uit het enkelspel staan om het punt van beginnen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de halve finale in het tennis tijdens Roland Garros tussen Casper Ruud en Alexander Zverev op tv en online kijken kunnen op 7 juni 2024. De wedstrijd gaat om 17:30 uur van start. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, discovery+, Disney+, HBO Max, NLZIET, Videoland, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het tennistoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de halve finale tussen Casper Ruud vs. Alexander Zverev op ‘Roland Garros’ (op 7 juni 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote tenniswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de halve finale van de mannen uit het enkelspel tijdens het Grand Slam-toernooi Roland Garros per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar de halve finale tussen Casper Ruud en Alexander Zverev bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het tennis momenteel in handen. De halve finale wordt op vrijdag 7 juni 2024 gespeeld en gaat om 17:30 uur van start. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen.
🔀 Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met tenniswedstrijden aan in Nederland. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het wél mogelijk om ernaar te kijken.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als tennis te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit tennistoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeOp deze streamingdienst is het helaas niet mogelijk om naar het tennistoernooi te kijken.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit Grand Slam-toernooi jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn tenniswedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de tenniswereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de halve finale van Casper Ruud en Alexander Zverev tijdens Roland Garros 2024 uitzendt

Op dit moment heeft Eurosport de uitzendrechten van het tennistoernooi Roland Garros in 2024 in handen in Nederland. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar de volledige uitzending. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+, wat de reden is dat we hiervoor omschreven dat daar online te kijken is naar de halve finale van de mannen uit het enkelspel.

Als je je afvraagt op welk kanaal van jouw tv de bovenstaande zender te vinden is, dan kun je dit eenvoudig opzoeken per provider. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender Eurosport in je zenderoverzicht te ontvangen is.

Meer informatie over Roland Garros

CompetitieRoland Garros / French Open (halve finale enkelspel mannen)
SportTennis
DatumVrijdag 7 juni 2024
Locatie🇫🇷 Frankrijk: het Stade Roland-Garros op 2 Av. Gordon Bennett in Parijs

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.