Waar kun je ‘Het Roer Om’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Een aantal kersverse gezinnen besluit het roer weer om te gooien en elders in Europa een nieuw leven op te bouwen. Dat kan maar één ding betekenen: Het Roer Om is terug. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Het Roer Om’ online kijken?

Het Roer Om is sinds 29 februari 2024 terug op SBS6. Iedere donderdagavond kijk je om 20:30 uur naar een gloednieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Roer Om bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook eerdere seizoenen zijn nog te bingen. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Roer Om niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Het Roer Om en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Het Roer Om’

Een jaar lang worden gezinnen en stellen gevolgd die hun leven volledig omgooien door te verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen. Van camping tot vijf-sterren resort, Bed & Breakfast tot paardenfokkerij. Lukt het hen om de taal te spreken, vergunningen rond te krijgen, verbouwingen in goede banen te leiden? Hoe gaan zij om met tegenslagen? Kunnen zij uiteindelijk een nieuw leven opbouwen op de plek waar zij van dromen?

Streaming informatie over de serie

TitelHet Roer Om
Jaar2021-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET
Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.