Roda JC – TOP Oss: live kijken op tv en online | 25 augustus 2023 | Keuken Kampioen Divisie

Eindelijk kunnen we weer genieten van heerlijk voetbal deze zomer, want in de op een na hoogste Nederlandse voetbalcompetitie—de Keuken Kampioen Divisie—is speelronde 3 aangebroken. Gelukkig staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Roda JC – TOP Oss kunt kijken? De partij wordt gespeeld op vrijdag 25 augustus 2023 om 20:00 uur in het stadion van de thuisploeg in Kerkrade: het Parkstad Limburg Stadion. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Roda JC – TOP Oss online kijken: live stream van de wedstrijd op vrijdag 25 augustus 2023 om 20:00 uur

Dit weekend is het de beurt aan ronde 3 van de Keuken Kampioen Divisie, dus er zijn er nog heel wat van de in totaal 38 speelrondes dit seizoen te gaan. De uitzendingen worden in 2023/24 weer door ESPN verzorgd. Ook de rechten voor de match tussen het team uit Kerkrade en de tegenstanders uit Oss op vrijdag om 20:00 uur zijn dus eigendom van de vier zenders van ESPN. Deze sportzenders bepalen vervolgens per wedstrijd of hij in de tv-gids past. Vanavond is er in de programmering echter voor gekozen om van de KKD-matches enkel De Graafschap – FC Emmen en FC Eindhoven – NAC Breda volledig uit te zenden. Wel zal de wedstrijd van Cambuur en Jong Ajax via ESPN 1 in het schakelprogramma te zien zijn.

De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt wedstrijden via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

ESPN➡️ Kijk meteen naar de Keuken Kampioen Divisie via ESPN bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
VOORBESCHOUWING | Roda JC - TOP Oss | 25 Augustus 2023

Opstellingen van Roda JC en TOP Oss tijdens deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Roda JC vs. TOP Oss staat vrijdag om 20:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🟡 Opstelling Roda JC: nog niet bekend

🔴 Opstelling TOP Oss: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Roda JC vs. TOP Oss

Heb je de partij afgelopen vrijdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Limburg en Noord-Brabant terecht bij ESPN mits deze lineair is uitgezonden. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze provider tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Roda JC TOP Oss KKD 25 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏆Roda JC62✅ ✅
2 🏁Willem II42✅ ➖
3 🔸SC Cambuur42✅ ➖
4 🔸NAC Breda42✅ ➖
5 🔸De Graafschap42✅ ➖
6 🔸MVV31
7 🔸FC Groningen32❌ ✅
8 🔸TOP Oss32✅ ❌
9Jong AZ32❌ ✅
10FC Den Bosch32❌ ✅
11Jong FC Utrecht32✅ ❌
12Helmond Sport32✅ ❌
13Jong PSV32❌ ✅
14FC Emmen22➖ ➖
15FC Eindhoven11
16VVV-Venlo12➖ ❌
17FC Dordrecht12❌ ➖
18ADO Den Haag12❌ ➖
19Telstar02❌ ❌
20 🚩Jong Ajax02❌ ❌

Wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met naast de KKD ook onder andere voetbal uit de Eredivisie. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.