Live stream: Roda JC – Heracles | 18 oktober 2022 | KNVB Beker

Op het hoogste Nederlandse voetbalniveau strijden we dit jaar weer om de TOTO KNVB Beker. Inmiddels is de eerste speelronde aangebroken met onder andere een partij van twee KKD-teams: Roda JC – Heracles Almelo. Deze wedstrijd wordt vanavond, op dinsdag 18 oktober 2022, om 21:00 uur gespeeld in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Roda JC – Heracles Almelo online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 18 oktober 2022 om 21:00 uur

Recentelijk is de nieuwe strijd om de TOTO KNVB Beker aangebroken en inmiddels zijn de eerste twee kwalificatierondes inmiddels gespeeld. De uitzendingen worden dit jaar wederom door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Kerkrade en de tegenstanders uit Almelo wordt dinsdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd op tv uitgezonden door ESPN 1. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week en daarna blijven alle vier de kanalen standaard zonder aanvullende kosten in elk pakket. Je kijkt live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

ESPN➡️ Ga meteen naar Roda JC – Heracles via ESPN bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om geen moment van de TOTO KNVB Beker te missen, omdat je alléén hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen met voetbalwedstrijden aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League – en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

VOORBESCHOUWING | Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo

Opstelling en huidige vorm in wedstrijden van Heracles Almelo en Roda JC Kerkrade

Natuurlijk kijken we voorafgaand aan deze match graag even of de beide partijen momenteel in vorm zijn. Ze spelen allebei in de Keuken Kampioen Divisie en in de competitiestand bezet Roda JC momenteel de vijfde positie met 18 punten. Heracles Almelo doet het echter het allerbest, want deze club staat voorlopig op #1 met 25 punten. Qua vorm staat dit team er dan ook uitstekend voor, want ze wonnen bijna alle vijf de afgelopen partijen. In het onderstaande track record vind je een samenvatting van de resultaten van beide clubs. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. We gaan het vanavond meemaken, want om 21:00 uur barst de strijd los in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Roda JC Kerkrade recente wedstrijden
Heracles Almelo recente wedstrijden

Opstelling

Meestal wordt op de dag van de wedstrijd een uur van tevoren via social media bekendgemaakt wat de opstellingen van beide teams zullen zijn. De wedstrijd van Roda JC vs. Heracles Almelo barst vanavond om 21:00 uur los, dus we hopen rond een uur of 8 meer te weten over de basisopstellingen van beide club.

🟡 Roda JC: nog niet bekend

⚫️ Heracles: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Roda JC vs. Heracles Almelo

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Roda JC – Heracles Almelo terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Roda Heracles’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de TOTO KNVB Beker in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendrechten van de TOTO KNVB Beker zijn dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap in handen van ESPN, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders, net als bij het aanstaande WK Voetbal 2022 in Qatar. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  • Hoe laat is de wedstrijd Roda JC – Heracles Almelo vandaag (dinsdag 18 oktober 2022)?

    De aftrap van deze partij in de TOTO KNVB Beker is in de avond om 21:00 uur in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

  • Via welke zender van op tv wordt Roda JC – Heracles Almelo vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 2. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.