Rocketman (film, 2019) over het leven van Elton John is vanaf nu te zien op Netflix

Netflix heeft de rechten van een populaire biopic overgekocht van de concurrent Amazon Prime Video. De film Rocketman over het leven van de wereldberoemde artiest Elton John zal namelijk vanaf 31 juli 2021 te zien zijn bij Netflix, waarna hij op 2 augustus 2021 verdwijnt uit het aanbod van Amazon’s streamingdienst Prime Video. Daar is de film het afgelopen halfjaar te zien geweest.

Elton John-biopic ‘Rocketman’ verschijnt op 31 juli 2021 bij Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van Elton John, want de biopic over het leven van de wereldster zal op 31 juli 2021 verschijnen op Nederland’s grootste streamingdienst: Netflix. De film, die een speelduur van 2 uur en 1 minuten heeft en een cast vult met sterren als Taron Egerton, Jamie Bell en Richard Madden, wordt op IMDb beoordeeld met een 7.3 uit 153.000 stemmen en krijgt op Rotten Tomatoes een Tomatometer Score van 89% en Audience Score van 88%.

Tot 2 augustus 2021 is ‘Rocketman’ nog te zien bij Amazon Prime Video

In het verdwijnsein van Amazon Prime Video, één van Netflix’ concurrerende streamingdiensten, is te zien dat Rocketman vanaf 2 augustus 2021 niet meer op het video on demand-platform te bekijken is. Exact een jaar geleden, op 2 februari 2021, verscheen de film in het aanbod van Amazon’s streamingdienst. Helaas lijkt Prime Video de rechten nu dus kwijt te raken aan de concurrent.

Verhaal, details en trailer van de film

Rocketman is een unieke en muzikale biopic, die veel kijkers al snel doet denken aan een Bohemian Rhapsody-achtige film over het leven van Elton John. Ga mee op een reis vol ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde nummers, waarin we te weten komen hoe de artiest naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music gaat en vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een ongekend icoon in de wereld van rock-‘n’-roll werd.

Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Biografie, Muziek, Drama
Duur: 2 uur en 1 minuten
Regisseur: Dexter Fletcher
Schrijver: Lee Hall
Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Gemma Jones
IMDb: 7.3 uit 153.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu op Netflix

Veelgestelde vragen over Rocketman