Oscarwinnende Elton John-film Rocketman (2019) nu te zien op Amazon Prime Video

Een paar maanden geleden werden abonnees van Amazon Prime Video al verblijd met Queen’s Bohemian Rhapsody, maar nu steekt de streamingdienst weer goed van wal in februari door Elton John-fans te belonen met de streamingpremière van zijn muzikale biografische film Rocketman uit 2019. De film wist in 2020 een Oscar te winnen voor Best Achievement in Music Written for Motion Pictures (Original Song).

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Rocketman (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in februari vielen direct op de eerste dag een paar toptitels als het vijftiende en laatste seizoen van Supernatural en de klassieker Coming To America uit 1988 met Eddie Murphy, maar ook Eternal Sunshine of the Spotless Mind verscheen op het video on demand-platform. Nu is daar op dinsdag 2 februari ook de biografische film Rocketman uit 2019 aan toegevoegd.

Verhaal

Rocketman is een unieke en muzikale biopic, die veel kijkers al snel doet denken aan een Bohemian Rhapsody-achtige film over het leven van Elton John. Ga mee op een reis vol ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde nummers, waarin we te weten komen hoe de artiest naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music gaat en vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een ongekend icoon in de wereld van rock-‘n’-roll werd.

Trailer

Rocketman (2019) - Official Trailer - Paramount Pictures

Details van de film

Titel: Rocketman
Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Biografie, Muziek, Drama
Duur: 2 uur en 1 minuten
Regisseur: Dexter Fletcher
Schrijver: Lee Hall
Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden
IMDb: 7.3 uit 138.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Rocketman op Amazon Prime Video

  1. Waar gaat de film Rocketman over?

    Deze unieke, muzikale biopic neemt je mee op de spectaculaire reis van de opkomst van Elton John. Met ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde liedjes. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een icoon in de rock-‘n’-roll werd.

  2. Vanaf wanneer kun je Rocketman (2019) online bekijken?

    Sinds 2 februari 2021 is de film Rocketman uit 2019 in Nederland te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  3. Waar kun je Rocketman (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar Rocketman kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.