Kijktip voor wie de kerstboom liever de lucht in schiet: ‘Rocket Around The Christmas Tree’

Je hebt mensen die helemaal gek zijn van kerst en mensen die de kerstboom liever… nouja… de lucht in schieten bijvoorbeeld. Je bent niet de eerste met deze gekke gedachte, want in Rocket Around The Christmas Tree, een driedelige serie op discovery+, gaan een paar Amerikanen dit echt doen.

Schiet kerstbomen de lucht in bij ‘Rocket Around The Christmas Tree’ op discovery+

De decembermaand is begonnen en de hele wereld wordt verlicht met gezellige lampjes, aangekleed met decoratie en opgefleurd met een prachtige kerstboom. Vooral Amerikanen kunnen er wat van. Maar nu is er een nieuwe manier om deze feestdagen te “verlichten” met een waanzinnige raketaangedreven competitie om erachter te komen wie zijn of haar kerstboom letterlijk hoger kan lanceren dan de slee van de kerstman! Wie van hen zal zegevieren in deze wedstrijd in kerstsfeer?

Het programma van kanaal Discovery Science doet wat denken aan Mythbusters, een hitserie (ook op discovery+ te zien) waarin bekende mythes door wetenschappers worden getest met leuke experimenten. De programma’s hebben evenveel sensatie en humor, maar voor de kerstvibe moet je toch echt bij Rocket Around The Christmas Tree zijn.

Vorig jaar voor het eerst op discovery+ verschenen

In december 2020 lanceerde discovery+ de spelshow Rocket Around The Christmas Tree op haar video on demand-platform, maar natuurlijk kijken de meeste mensen hiernaar in de laatste maand van het jaar. Daarom doen we onze volgers dan ook graag deze creatieve kijktip cadeau. In de onderstaande trailer krijg je alvast een eerste inkijkje in hoe het er voor de camera’s aan toe gaat.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: Discovery