Waar kun je de film ‘Rocco & Sjuul’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Rocco & Sjuul (2023) online kijken kunnen. Deze Nederlandse film draait om Sjuul, die na jaren haar jeugdliefde Rocco weer tegen het lijf loopt. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Rocco & Sjuul’ (2023) online kijken?

Rocco & Sjuul draaide in november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Rocco & Sjuul bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Rocco & Sjuul niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxRocco & Sjuul is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds kort te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Rocco & Sjuul’ (2023)

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

Streaming informatie over de film

TitelRocco & Sjuul
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseurAnna van der Heide
CastBeppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer, Nazmiye Oral, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Johanna Hagen

Synopsis: Paradiso Entertainment Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.