Kijkers reageren op ‘Roast van Famke Louise’: “Pijn aan mijn bek van het lachen”

Gisteravond was het zover: de zesde editie van de roast op Comedy Central. Deze keer was het zangeres Famke Louise die door een aantal bekende Nederlanders, waaronder Peter Pannekoek, Bizzey en Sylvia Geersen, flink door het slijk werd gehaald. Maar wat vond Nederland daar eigenlijk van? Grappig of toch vooral erg ongemakkelijk? Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties op de Roast van Famke Louise.

Meningen over ‘Roast van Famke Louise’ zijn verdeeld

Op maandag 16 januari was het tijd voor de Roast van Famke Louise, een programma waarin cabaretier Peter Pannekoek, actrice Joke Bruijs, cabaretier Rayen Panday, zangeres Lisa Loeb, hiphopartiest Bizzey, artiest Nesim el Ahmadi, fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer en model Sylvia Geersen keiharde grappen over de zangeres én over elkaar mochten maken.

Na de Roast van Hans Klok, die vorig jaar uitgezonden werd en behoorlijk kritisch ontvangen werd, zijn veel mensen alweer een stuk positiever over deze editie van het programma. Op Twitter lieten veel kijkers weten dat ze wel om de grappen konden lachen, al vroegen anderen zich af of het programma zijn langste tijd niet gehad heeft. Bekijk hieronder een aantal van de eerste reacties.

‘Roast van Famke Louise’ gemist? Terugkijken kan hier

De roast is een concept van de tv-zender Comedy Central. Je vindt deze tv-zender onder andere via de providers Ziggo op 15, KPN op 12, Canal Digitaal op 17 en T-Mobile op 14. Via deze aanbieders kun je ook vaak online tv-kijken, zoals we hieronder stapsgewijs uitleggen voor nieuwe en huidige abonnees van Canal Digitaal. Je kunt dan via de TV App ook op andere apparaten dan je televisie de uitzending terugkijken, wat te zien is aan de ronde pijl die ‘terug’ wijst bij oude Comedy Central-uitzendingen. Bij deze aanbieder kijk je ook live en terugkijken naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Daarnaast kun je een lidmaatschap de eerste 7 dagen gratis uitproberen.

  1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website
  2. Klik rechts bovenin op a) Computer: de groene knop met ‘Live tv kijken’ of b) Mobiel: het middelste logo van een televisie
  3. Ga voor terugkijken in het menu bovenaan de pagina naar ‘TV Gids’, selecteer als datum 16/01/2023, scroll naar Comedy Centraal op kanaal 17 en scroll naar beneden om de uitzending van 20:30 uur te kijken 🍿
SNEAK PEAK! | The ROAST of FAMKE LOUISE

Meer informatie over het programma

The Comedy Central Roast, ditmaal voor de zesde keer georganiseerd in Nederland en met als speciale gast de zangeres Famke Louise, is gebaseerd op het gelijknamige Amerikaanse concept. Hierin wordt een bekende persoonlijkheid in het middelpunt van de spotlights gezet en op de hak genomen door een groep comedians en andere mediapersoonlijkheden.

TitelThe Comedy Central Roast
Jaar2016-
SoortSerie
Duur6 edities
TaalNederlands
CategorieCabaret

Synopsis: Comedy Central
Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.